Samsung Galaxy S8 mal premiéru: Zbavil sa okrajov aby ohúril displejom

Pozrite sa čím si vás chce získať nová vlajková loď Samsungu.

Samsung Galaxy S8 má za sebou úspešnú celosvetovú premiéru, po ktorej sa jednoznačne zaradil medzi najlepšie telefóny vôbec.

Čo všetko ponúka nový Galaxy S8:

Za hranice možností

Zdá sa to byť nemožné, ale nový model S8 ide s využitím priestoru ešte o čosi ďalej, ako jeho predchodca. Aby sa na telefón zmestil 5,8 palcový Super AMOLED displej s rozlíšením 2960 x 1440 zbavil sa okrajov, svojho charakteristického tlačidla a preč z prednej strany muselo dokonca aj logo spoločnosti. S8+ prichádza dokonca až s 6,2 palcovým displejom.

Bez vody to nejde

Bez vody sa žiť nedá. Bez smartfónu sa ešte stále dá, ale je pravda, že sú súčasťou našich životov do takej miery, že ich pri sebe nosíme takmer neustále. Samsung S8 a aj S8+ je našťastie chránený maximálnym možným stupňom ochrany voči vode a prachu.

Stred galaxie je koncentrovaná sila

S8 je ako prvá na svete vybavená výkonným 10nm mobilným procesorom. Okrem revolučnej novinky telefón disponuje operačnou pamäťou o veľkosti 4 GB (RAM)64 GB vnútornej pamäte s možnosťou rozšíriť ju pomocou micro SD karty na 256 GB. Smartfón poháňa batéria s kapacitou 3000 mAH, pri modeli S8+ s 3500 mAH. Nabíja sa pomocou USB-C konektora alebo bezdrôtovo a podporuje aj funkciu rýchlonabíjania.

Hviezdna optika

Smartfón disponuje hviezdnym fotoaparátom s rozlíšením 12 Megapixelov a videokamerou, ktorá umožňuje nahrávanie 4K videí. Rozlíšenie prednej “selfie” kamery je 8 Megapixelov.

Dokonalá vlajková loď

Pre absolútnu bezpečnosť majiteľa telefónu je spredu umiestnený skener dúhovky, ktorý poslúži k rýchlemu a spoľahlivému overeniu prístupu. V kombinácii so snímačom odtlačkov prstov z vášho telefónu vytvoria pre cudzích “nájazdníkov” neprekonetaľnú pevnosť. K prémiovému telefónu patria aj prémiové materiály, preto je samozrejmosťou, že nová vlajková loď bude zo skla a hliníkového rámu.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Svetový moderný balet sa predstaví v Bratislave

Medzinárodný festival CHOREA 2017 prináša na Slovensko svetové tanečné súbory.

Bratislava čoskoro privíta hviezdy svetového moderného baletu. V dňoch 8. až 11. júna sa uskutoční Medzinárodný festival CHOREA 2017, na ktorom sa predstavia slovenskí taneční umelci z tých najlepších svetových baletných súborov: z Viedenskej štátnej opery, Michajlovského divadla v Petrohrade, Baletu Monte Carlo či Baletu Stuttgart.

Vyvrcholením podujatia bude galaprogram, kde sa pod vedením Jána Ďurovčíka predstaví výkvet slovenského moderného baletu – Slovenské divadlo tanca. Diváci si budú môcť vychutnať úryvok z celosvetovo úspešných titulov Vták ohnivák či Carmen.

Okrem našincov na domácom javisku vystúpi aj Ballet Finland, Chorvátske národné divadlo Split či súbor Laleget Danza z Mexico City.

Festival sa bude konať v Divadle Tower Stage (budova Tower 115 pri novej budove Slovenského národného divadla).

Prvé lístky na CHOREA 2017 v prednostnom predaji už teraz

Zákazníci O2 majú vďaka službe O2 Momenty jedinečnú príležitosť získať vstupenky na toto podujatie skôr ako ostatní. Stačí medzi 29. marcom (od 9:00) a 31. marcom (do 9:00) zadať svoje O2 telefónne číslo do tohto formulára.

Pošleme vám kód, ktorý vložíte pri kúpe vstupeniek cez Extra výhody a lístky na koncert budú vaše.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345 (No Ratings Yet)
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac