Lenovo Moto E4 Plus: Výkon, dlhá výdrž a cena, ktorá nemôže zákazníka odradiť

Ideálny pre cestovateľov, ale aj hráčov.

Gigant. Tak by sa dal označiť Lenovo Moto E4 Plus. Batéria s veľkosťou 5000 mAh postačí až na 3 dni bez potreby dobitia pri bežnom používaní. Vhodný hlavne pre cestovateľov, ktorí nechcú so sebou stále nosiť nabíjačku a kontrolovať každú chvíľu stav batérie.

Dizajn a konštrukcia s prémiovým nádychom

Aj keď ide o väčší a ťažší smartfón, tak sa zariadenie príjemne drží, a to aj vďaka kovovému zadnému krytu. Preto telefón pôsobí naozaj prémiovo. Obrazovka s veľkosťou 5,5 palca s HD rozlíšením 1280×720 si poradí aj s jemnými detailmi.

Výhodou displeja je určite aj ochranná vrstva, ktorá zabraňuje tvorbe šmúh či odtlačkov, o jeho odolnosť sa zase postará 2,5D sklo. To ponúka lepšiu ochranu nielen pred nebezpečnými pádmi, ale zároveň obmedzuje odlesky a otlačky prstov vďaka špeciálnej nanovrstve, ktorá odpudzuje mastnotu z pokožky. Vyhladzuje a zaceľuje už poškriabaný displej a celkovo lepšie chráni pred novými škrabancami.

Funkcia Always on aj na zhasnutom displeji zobrazuje aktuálny dátum a čas, stav batérie a notifikácie. Okrem nádhernej grafiky nájdeme na prednej strane snímač odtlačkov prstov a prednú 5-megapixelovú kameru pre zachytenie selfie fotografií s LED bleskom.

Po okrajoch na pravej strane sú tlačidlá pre ovládanie hlasitosti a tlačidlo pre zapnutie telefónu, ktoré je jemne vrúbkované. Preto ho rozoznáte hneď, ako telefón chytíte do ruky a netreba ho hľadať po celom obvode. Na zadnej strane je hlavný 13-megapixelový fotoaparát s LED bleskom chránený kovovým krytom.

Hladký chod aj pri vyššej záťaži

Okrem trojdňovej výdrže batérie je veľkým plusom 3-gigabajtová operačná pamäť (RAM). Pri vyladenom operačnom systéme Android 7.1 sa so sekaním nestretnete ani pri využívaní náročných hier či aplikácií. Vďaka týmto vlastnostiam môžete mať spustených viacero aplikácií a ani to nepocítite

Lenovo Moto E4 Plus je Dual SIM, kde môžete jeden slot použiť buď na ďalšiu SIM kartu, alebo na pamäťovú kartu. Samozrejmosťou je podpora technológie NFC, s ktorou napríklad zaplatíte cez mobil v obchode, Bluetooth a podpora LTE siete. Aj keď telefón nepodporuje rýchlonabíjanie, v tomto prípade sa to dá oželieť, keďže tri dni výdrže sú predsa len tri dni.

Zachytí všetky momenty

O jasné a výrazné fotografie sa postará už so spomínaný 13-megapixelový fotoaparát. Pri dennom svetle dokáže urobiť veľmi pekné realistické fotografie so živými farbami, k čomu dopomôže aj automatické zaostrovanie.

Ak sa stretnete s horšou viditeľnosťou, pomôže LED blesk. To isté platí aj pri nahrávaní videí. Rozlíšenie je možné nastaviť na 720p a 30 snímkov za sekundu, vďaka čomu poskytuje nahrávanie videa vyššiu obrazovú kvalitu pri rýchlych scénach. Pri horších svetelných podmienkach výrazné zmeny nezaregistrujete.

Lenovo Moto E4 Plus poteší každého, kto hľadá smartfón s dobrým výkonom a nadštandardnou výdržou batérie. Obľúbencov si nájde v každej kategórií, či už pri hraní hier, cestovaní bez nutnosti neustále nabíjať telefón alebo pre študentov s rušným spoločenským životom. Výhodnejšie s programom O2 Dáta, kde na začiatok platíte len 2 eurá.

 

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Náročný deň? Vyložte si nohy a oddýchnite si pri týchto seriálových novinkách

V seriáli Downward Dog sa vám prihovorí pes, a vôbec vám to nebude znieť divne.

Možno nemáte čas na trojhodinový film alebo len chcete na chvíľu vypnúť po uťahanom dni. Tieto seriálové novinky vám zaberú maximálne hodinu, prídete pri nich na iné myšlienky a možno aj inšpirujú.

Girlboss

Seriál Girlboss si vás získa najmä vďaka svojej autenticite, keďže Sofia Amoruso je skutočnou osobou, dnes úspešnou podnikateľkou, ktorá začínala predajom oblečenia na internetovej stránke eBay.

Seriál Girlboss je inšpirovaný knihou, ktorú napísala samotná zakladateľka módnej značky Nasty Gal. Sympatický príbeh mladého dievčaťa, ktorému sa podarilo vybudovať vďaka svojej dravosti vlastnú značku, vás pobaví, a možno aj inšpiruje pri plnení vlastného sna.

Chcete si pozrieť dobrý film alebo televízne vysielanie priamo vo svojom mobile? Nainštalujete si aplikáciu O2 TV v mobile.

Downward Dog

Tento seriál si buď zamilujete, alebo ho vypnete vo chvíli, ako sa v ňom objaví hovoriaci pes. Hlavnou úlohou je pes Martin a jeho majiteľka Nan, ktorá si štvornohého miláčika adoptovala z útulku.

Kariéra, vzťahy a uponáhľaný život Nan vzbudzujú u Martina dôvod na žiarlivosť. Trefne komentuje život svojej majiteľky a udalosti okolo neho hodnotí s poriadnou dávkou filozofovania.

Anne

Annu zo Zeleného domu si mnohí pamätáme z detstva. Príhody mladej siroty oslovili od roku 1908 niekoľko generácií. Debut spisovateľky Lucy Maud Montgomery najnovšie inšpiroval tvorcov z Netflixu.

Hlavnú postavu Anny stvárnila herečka Amybeth McNulty a divákov poteší najmä poriadna dávka humorných scén, ktorými sa najnovšie spracovanie odlišuje od známeho originálu.

I’m Dying Up Here

Seriál I’m Dying Up Here predstavuje legendárnu komediálnu scénu v Los Angeles v období 70. rokov. Každý večer skupina začínajúcich komikov predvádza svoje umenie pred klubom u Goldieho, najslávnejším miestom stand-up komédie v meste.

Paradoxne, život hlavných postáv nie je vôbec taký zábavný, ako sa na prvý pohľad zdá. Okrem snahy dobiť stand-up scénu denne riešia problémy financií, vzťahy aj depresie. Zaujímavosťou je, že o produkciu seriálu sa postaral herec Jim Carrey.

Imposters

Maddie je profesionálna podvodníčka, ktorá vie, ako si získať každého muža. Vydá sa zaňho, a po pár dňoch šťastného manželstva po nej ostanú iba prázdne účty a výhražná video nahrávka.

Situácia sa skomplikuje, keď sa jej trom posledným obetiam podarí vypátrať ju. To už si ale Maddie vyhliadla nového manžela, no netuší, že zároveň padá do nastraženej pasce, z ktorej jej môžu pomôcť iba jej bývalé lásky.

Feud

Seriál Feud prináša netradičný pohľad na napätie medzi známymi osobnosťami. Približuje legendárne súperenie medzi herečkami Joan Crawford a Better Davis v priebehu natáčania ich spoločného filmu.

Filmové hviezdy sa v roku 1962 spojili, aby hororovým trhákom “What Ever Happened to Baby Jane?” oživili svoje upadajúce kariéry. Výsledok bol síce oscarový, no spolupráca na filme bola pre herečky utrpením.

Dear White People

Pri seriáli Dear White People sa síce pobavíte, no posolstvo seriálu je oveľa silnejšie. Mladí afroameričania rieša svoje každodenné problémy a denne bojujú so zaradením sa do spoločnosti. Štúdium na prevažne belošskej prestížnej univerzite prináša rasové konflikty, o ktorých sa často nahlas nehovorí.

Pozrite si svoj obľúbený seriál kdekoľvek

Máte chuť na dobrý seriál? Nainštalujte si aplikáciu O2 TV v mobile a vychutnajte si tie najlepšie snímky a program viac ako 30 televíznych kanálov priamo vo svojom smartfóne.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac