Zvažujete nový telefón? Pozrite si prehľad populárnych mobilov od Samsungu

Samsung nás už roky zásobuje kvalitnými telefónmi. Predstavujeme vám niekoľko obľúbených bestsellerov, z ktorých si favorita vyberie určite každý.

Samsung Galaxy S8

Nezastaviteľný líder

Cena: na začiatok od 2 € s paušálom od O2

Jeden z najlepších a najkrajších smarfónov na trhu ponúka špičkový výkon, kvalitnú a elegantnú konštrukciu a nádherný Infinity displej. Všetko sa odohráva na širokouhlej 5,8’’ obrazovke s pomerom strán 18,5:9, čo znamená, že je dokonca menší ako niektoré smartfóny s menšou uhlopriečkou.

Kombinácia osemjadrového procesora, 4 GB RAM a najnovšieho Androidu Nougat 7.0 zaručí, že všetko bude fungovať plynule. Zariadenie odomknete jedným pohľadom vďaka skeneru očnej dúhovky a dnes už tradičnú čítačku odtlačkov prstov nájdete pod fotoaparátom. Ten fotí 12 MPx fotky a nahráva 4K video, predná kamera zase fotí 8 MPx a nahráte s ňou až nezvykle kvalitné 2K videá.

Získajte 100 € na nový Samsung Galaxy S8. Stačí, ak svoj starýtelefón odpredáte na www.vykup-telefonov.sk, kúpite si Samsung Galaxy S8 alebo S8+ a my vám pošleme 100 € na váš účet. Viac informácií tu.

Samsung Galaxy S7 Edge

Elegancia a vytrvalosť

Cena: na začiatok od 2 € s paušálom od O2

Samsung Galaxy S7 Edge prináša oproti svojmu predchodcovi množstvo vylepšení, ako vodeodolnosť podľa protokolu IP 68 a podporu micro SD pamäťových kariet, a tiež množstvo možností využitia zahnutého displeja. O kvalitný výkon bez prehrievania a sekania sa stará novší a rýchlejší procesor z vlastnej dielne a 4 GB operačnej pamäte RAM. Táto kombinácia prináša jeden z najlepších výkonov na trhu. Vylepšením prešiel aj 12 MPx fotoaparát so 4K videom. Samsung Galaxy S7 Edge si od predchodcu ponechal aj to je dizajn, ktorý takisto využíva sklo a kov ako základné použité materiály.

Samsung Galaxy J3

Zlatá stredná cesta

Cena: na začiatok od 2 € s paušálom od O2

Samsung Galaxy J3 2016 je určený pre používateľov, ktorí nehľadajú vlajkové lode, ale túžia po spoľahlivom smartfóne za slušný peniaz. Na prednej strane sa nachádza 5″ super AMOLED displej v rozlíšení HD, ktorý poteší živými farbami a pozorovacími uhlami. Smartfón poháňa štvorjadrový procesor a 1,5 GB operačnej pamäte RAM. Fotografie zachytíte buď na zadný 8 MPx alebo predný 5 MPx fotoaparát. Základnú vnútornú 8 GB pamäť viete rozšíriť micro SD kartou až na 128 GB. Smartfón poháňa 2 600 mAh batéria, ktorá pohodlne zabezpečí jednodennú výdrž.

Samsung Galaxy Note 8

Jednoznačný šampión

Cena: na začiatok od 2 € s paušálom od O2

Tento gigant sa pýši sa velikánskym 6,3“ Super AMOLED Infinity displejom, ešte väčším aký dostal jeho obľúbený kolega Galaxy S8 Plus. Galaxy Note 8 oceníte, ak ste podnikateľ, manažér alebo fanúšik výkonných technológií, no poteší aj každého, kto hľadá čo najviac priestoru na svoju prácu. Nejde len o obrovský displej – nadupadné je aj vnútro telefónu s osemjadrovým procesorom, duálnym fotoaparátom s optickou stabilizáciou či snímačom očnej dúhovky. Spolu s dokovacou stanicou DeX a inteligentným perom S Pen (pero patrí do základnej výbavy telefónu) si môžete zriadiť vlastnú pojazdnú Samsung kanceláriu kdekoľvek ste.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

5 vecí, ktoré by ste nemali zabudnúť vyriešiť pred cestou do zahraničia

Odhliadnuc od dokladov a batožiny, je ešte pár ďalších vecí, na ktoré treba myslieť skôr než vyrazíte.

Pri ceste za hranice je toľko vecí, ktoré musí človek držať v hlave. Málokedy sa nadobro bavíte pocitu, že ste niečo dôležité zabudli. Odhliadnuc od dokladov a batožiny, je ešte pár ďalších vecí, na ktoré treba myslieť skôr než vyrazíte.

Nastaviť trvalé príkazy

Faktúry, inkaso, sociálne či zdravotné poistenie alebo iné jednorazové platby. Na to človek v cestovnom zhone ľahko zabudne. Ak sa dá, zaplaťte všetky pohľadávky vopred, alebo si nezabudnite nastaviť trvalý príkaz. Vyhnete sa upomienkam, penále, alebo zaradeniu do zoznamov dlžníkov.

Naštudovať dopravné predpisy

Platí najmä pre tých, ktorí radi cestujú na vlastnú päsť. To, čo vám v jednej krajine odpustia, v druhej môžu brať za seriózny priestupok. Oplatí sa overiť si minimálne toleranciu na alkohol, rýchlostné obmedzenia, pravidlá prepravy dieťaťa či spôsob platby za spoplatnené cesty.

Nastaviť cloudové úložisko na dôležité dokumenty a fotky

Elektronika sa zvykne kaziť, strácať alebo skrátka padne do oka zlodejom. Pre pokoj v duši si založte cloudové úložisko dát, do ktorého sa dostanete z ľubovoľného zariadenia, odkiaľkoľvek, kde je pripojenie na internet. Materiálnu škodu to síce nenahradí, ale aspoň nebudete musieť banovať za stratenými spomienkami.

Malý tip, ak často cestujete s deťmi. Pár šikovných Slovákov vymyslelo Benjamina Buttona – šikovnú kameru v tvare gombíka, ktorá sa pripne na oblečenie a zaznamenáva spomienky z ich pohľadu. Na projekt sa im podarilo vyzbierať aj slušný balík peňazí na rozbeh cez platformu Kickstarter (momentálne pozastavili fundraising), takže čoskoro snáď zamieri do predaja.  

Keď už máte zriadený odkladací priestor, oplatí sa zálohovať aj fotografie dôležitých dokladov (ak nie rovno vytlačiť si farebné kópie) v prípade, že ich stratíte. Nemusí to však byť iba to. Môžete si zálohovať aj kópie receptov na lieky, prípadne informácie od lekára, ak sa na niečo liečite.

Zaregistrovať sa na ministerstve zahraničia

Ak vás nedajbože zastihnú závažné a nepredvídateľné udalosti či prírodné katastrofy, slovenská (alebo iná) ambasáda o vašom pobyte a polohe bude vedieť a zašle vám potrebné informácie alebo vám pomôže vrátiť sa z krajiny.

Vybavte si cestovné poistenie

Niekoľkoeurová položka, nad ktorou vždy otáľame, či sa naozaj oplatí. Keď sa však niečo stane, tých eur utratených navyše určite neoľutujete. Nemusíte riešiť ani žiadne komplikované zmluvy ani platiť za neflexibilné poistenie, ktoré ešte trvá keď ste už dávno doma.

S O2 cestovnou poistkou ste poistení za 2 eurá na deň až do výšky 200 000 eur, automaticky, hneď ako prekročíte hranice Slovenska. Ukradnutý telefón ani pokazený zub vás teda finančne nevycicajú. Všetko za chvíľku vybavíte cez web O2 a aktivujete online.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac