Telefóny s najlepšou prednou kamerou pre všetkých selfie maniakov

Niekedy vám jednoducho až tak nezáleží na technických parametroch a jediné, čo potrebujete, je kvalitná predná kamera. Pre všetkých selfie nadšencov sme zostavili výber smartfónov, s ktorými sa už nebudete hanbiť za rozmazané fotky na Instagrame.

Ak predsa nenájdete svojho favorita, pozrite sa do O2 e-shopu, kde nájdete takmer 200 rôznych modelov, ktoré môžete mať s O2 paušálom už od 2 €.

Sony Xperia XA1 – Dobrých ľudí sa všade veľa zmestí

sony xperia xa1

Na vašich selfies nemusíte byť iba vy. S novým Sony Xperia XA1 zachytíte akýkoľvek moment aj s vašimi priateľmi alebo rodinou. Tento smartfón disponuje širokouhlým 23 mm objektívom s rozlíšením 8 MPx, vďaka ktorému pohodlne odfotíte všetkých ľudí okolo vás. Dlaňová spúšť taktiež automaticky rozpozná vašu ruku a spustí odpočítavanie samospúšte. Telefón váži iba 143 gramov, takže sa nemusíte báť preťaženia ruky pri nahrávaní dlhšieho selfie videa. Okrem toho, za zmienku stojí aj nadupaný zadný fotoaparát s 23 Mpx.

Sony Xperia XA1 Ultra – Ani jedno rozmazané miestečko

sony xperia xa1 ultra

Ak potrebujete naozaj výkonnú prednú kameru a vaše selfie musia byť ULTRA dobré, práve pre vás je určený smartfón Sony Xperia XA1 Ultra. Rozlíšenie prednej kamery je v tomto prípade ohromujúcich 16 MPx. Spolu s optickou stabilizáciou obrazu a ste pripravení robiť dokonalé fotky a nádherné selfies si môžete prezrieť na veľkom 6 “ displeji. Zadný fotoaparát tiež nezaostáva a ponúka 23 MPx a natáčanie Full HD videí.

Samsung Galaxy A5 (2017) – Parťák do svetla aj do tmy

Máme tu ďalšieho zástupcu telefónov so 16-megapixelovou prednou kamerou. Vďaka pevnému ohnisku výborne zaostruje priamo na vašu tvár a je ideálny skôr na fotky zblízka a nie na dĺžku ramena. Okrem toho si tento smartfón poradí aj so zhoršenými svetelnými podmienkami, takže odteraz sa už nebudete musieť odložiť selfie kameru, keď zapadne slnko. Zadná kamera so 16 MPx a Full HD videom a veľmi rýchly 8-jadrový procesor sú zárukou hladkého používania bez zbytočného lagovania.

Samsung Galaxy J7 (2017) – Dobré selfie za dobrú cenu

samsung galaxy j7

Ak sa radi fotíte a preferujete telefón za dostupnú cenu, zaostrite na Samsung J7 Dual. 13 MPx predná kamera sa v smartfóne tejto kategórie objavuje prvýkrát. Ešte nedávno ste ju mohli totiž vidieť iba v high-end telefónoch. Telefón ponúka funkciu Wide selfie, vďaka ktorej sa na vašu fotku zmestí ešte viac priateľov. Vďaka LED blesku je malinou aj fotenie v šere. Ak sa radi hráte, sú vám k dispozícii aj vstavané farebné filtre alebo nastavenie úrovne vyhladenia pleti.

Honor 9 – Mobilná okrášľovacia kúra

honor 9

Rozlíšenie 8 MPx postačí na zachytenie kvalitných momentiek aj pózovanie. Okrem toho je tu “okrášľovací” mód, ktorý dokáže eliminovať nedokonalosti na tvári, prípadne jej farebné tónovanie. Ide v podstate o upravovanie ešte pred stlačením spúšte, čím si môžete zabezpečiť o niečo väčšiu spokojnosť s výsledknou fotkou. Okrem toho je tu aj možnosť rozmazať okolie za vami.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Vzdelávanie nie je len pre školopovinných

Online kurzy, kde rozšírite svoje vedomosti.

Ak ste už dávnejšie opustili brány školy, neznamená to, že musíte vzdelanie vešať na klinec. Na internete sú miesta, kde sa bezplatne, prípadne za poplatok dostanete k hodnotným kurzom a naučíte sa nové veci. Odmenou vám často nemusia byť len získané vedomosti, ale aj uznávaný diplom či certifikát zo svetoznámej inštitúcie. Je to teda niečo, do čoho sa oplatí investovať.

Open2Study

Ponuka kurzov na tejto stránke je naozaj rôznorodá: astronómia, fyzika, antropológia, čínština,… Na svoje si prídu nadšenci exaktných aj humanitných vied. Kurzy sú čerpané z univerzít, navrhnuté skúsenými profesormi a akademikmi. A ak vám nebudú stačiť, môžete po ich absolvovaní začať pracovať na skutočnom titule z Open Universities of Australia. Ten už zadarmo nebude, no môžete sa vďaka nemu stať bakalárom v oblasti umenia a humanitných vied, biznisu či inžinierstva.

Google Digital Garage

Oceňované kurzy od Googlu sú ideálne pre každého, kto chce svoje podnikanie posunúť vpred. Sami si môžete zostaviť kurz podľa toho, na čo sa chcete sústrediť, napríklad prítomnosť na sociálnych sieťach, internetový predaj a podobne. Okrem teoretických základov kurzy ponúkajú aj praktické rady pre váš konkrétny plán a platformu, ktorá bude sledovať váš pokrok. Po absolvovaní kurzu získate platný certifikát od Googlu.

Coursera

V Coursere máte prístup k stovkám kurzov. Od medicíny až po štatistiku, na prestížnych univerzitách, ku ktorým patria napríklad Stanfordská, Univerzita Johna Hopkinsa či Pensylvánska univerzita. Prednášať vám budú lektori z praxe či akademici. Na výber máte dve možnosti: buď vybrané kurzy absolvujete zadarmo, získate vedomosti, no bez certifikátu, alebo si za kurz zaplatíte a okrem pravidelných videolekcií budete z nadobudnutých vedomostí pravidelne hodnotení testami. Ak v nich uspejete, získate certifikát.

Alison

Kurzy na Alison sú rozdelené na bezplatné a platené. Pri bezplatných väčšinou dostanete certifikát, zatiaľ čo pri platených vám bude udelený riadny diplom. Oblastí v ponuke je neúrekom, vybrali sme z nich len malý zlomok – ako rozbehnúť vlastný biznis, ako porozumieť mentálnemu zdraviu, kurzy matematiky, štatistiky, digitálnych vied,…

The Great Courses

Táto stránka je pre všetkých, ktorí sa chcú neustále učiť, no nechce sa im za vzdelaním chodiť do školy. Matematika, dejiny, náboženstvo, filozofia, ekonómia, biznis – to je len malá časť z ich obsiahlej ponuky. Formát lekcií môže byť buď v audio, alebo vo video forme, podľa toho, čo vám viac vyhovuje. Obsah pochádza od univerzitných lektorov a profesorov alebo priamo od ľudí z praxe.

Skillshare

Skillshare má v ponuke vyše 16 000 kurzov cez e-mailový marketing, lekcie varenia od šéfkuchárov až po tvorbu elektronickej hudby. Všetky sú však platené a ceny sa pohybujú podľa konkrétnych kurzov. Tie vedú vždy skúsení ľudia z praxe. Svoje kurzy si môžete zostaviť sami podľa potreby a ich absolvovaním vytvoriť vlastné digitálne portfólio.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac