Zvažujete zmenu paušálu? Z ponuky O2 si vyberiete služby na mieru

Zišlo by sa vám viac dát? Chcete aj z dovolenky mailovať bez obmedzení? Alebo ste zistili, že vám nestačia predplatené minúty? Nekupujte si paušál plný vecí, ktoré nepotrebujete. V ponuke O2 si program podľa svojich potrieb nájde každý. Aj bez viazanosti.

Ste u iného operátora? O2 vás vykúpi z viazanosti

Máte uzatvorenú zmluvu s iným operátorom? Ak v našom výbere natrafíte na program, ktorý vám vyhovuje, nebojte sa obrátiť na nás. V O2 sme pripravení vyriešiť prenos čísla a postarať sa o pokutu od vášho starého operátora, a to až do výšky 150 €. Stačí si v e-shope O2 vybrať paušál, zadať telefónne číslo, ktoré chcete preniesť, a zaslať záverečnú faktúru od starého operátora na mail alebo do portálu Moje O2. O zvyšok sa postaráme my.

 

1. Pre každého klasika a voľnosť. Doslova

Dvadsať eur za paušál s neobmedzenými volaniami a SMS do všetkých sietí. Presne za takú sumu môžete mať Strieborný O2 Paušál. Hodí sa pre každého, kto potrebuje pravidelne telefonovať a nerád sa obmedzuje dostupnými minútami. Vaše telefonáty s blízkymi tak môžu trvať doslova hodiny, a to v rámci celej EÚ.

Nechcete sa viazať? S predplatenou kartou O2 Voľnosť máte každý hovor v rámci EÚ za 10 centov a nezáleží na tom, aký bude dlhý. A každá SMS do krajín EÚ vás vyjde iba 5 centov. Ku karte si ľahko aktivujete aj internet – buď 1 GB na mesiac za 5 € alebo na 250 MB na deň za 50 centov. Výhodou O2 Voľnosť je jednoduchá aktivácia a transparentné míňanie kreditu.

2. Dostatok dát na prácu aj surfovanie

Potrebujete vedieť, čo je nové na sociálnych sieťach? Alebo od internetu závisí vaša práca? S O2 Dátami vám neujde ani jedna story na Instagrame či dôležitá komunikácia s klientom. Objem dát, ktorý vám vyhovuje, si predplatíte už od 5 € mesačne a môžete získať bonus na telefón či iné zariadenie. A čo volania, SMS a ostatné služby? Za ne zaplatíte iba toľko, koľko spotrebujete. Dátové paušály využívajú rýchle LTE pripojenie, ktorého pokrytie sa nedávno rozšírilo do ďalších 300 slovenských lokalít.

Modré O2 Dáta

4 GBdát/mes.
15 €mes.
  • 72 € na zariadenie
  • 5 GB dát / mes.
  • Bez viazanosti
  • Volania zo SR a z ČR do EÚ 0,10 € / min.
  • 0,06 € / SMS
Skryť
Zobraziť viac
4 GB
 dát / mes.
+
72 €
na zariadenie
alebo
5 GB
dát / mes.
Navýšenie o 1 GB
za 3 €
Bez viazanosti
Volania zo SR a ČR do EÚ
0,10 € / min.
0,06 € / SMS
15 €
/ mes.

Strieborné O2 Dáta

8 GBdát/mes.
20 €mes.
  • 120 € na zariadenie
  • 10 GB dát / mes.
  • Bez viazanosti
  • Volania zo SR a z ČR do EÚ 0,10 € / min.
  • 0,06 € / SMS
Skryť
Zobraziť viac
8 GB
 dát / mes.
+
120 €
na zariadenie
alebo
10 GB
dát / mes.
Navýšenie o 1 GB
za 3 €
Bez viazanosti
Volania zo SR a ČR do EÚ
0,10 € / min.
0,06 € / SMS
20 €
/ mes.

Zlaté O2 Dáta

16 GBdát/mes.
30 €mes.
  • 168 € na zariadenie
  • 20 GB dát / mes.
  • Bez viazanosti
  • Volania zo SR a z ČR do EÚ 0,10 € / min.
  • 0,06 € / SMS
Skryť
Zobraziť viac
16 GB
 dát / mes.
+
168 €
na zariadenie
alebo
20 GB
dát / mes.
Navýšenie o 1 GB
za 3 €
Bez viazanosti
Volania zo SR a ČR do EÚ
0,10 € / min.
0,06 € / SMS
30 €
/ mes.

3. „Príručná batožina“ pre každého cestovateľa

Na cestách je dobré pripojenie ešte dôležitejšie ako doma. A hoci roaming je už niekoľko mesiacov minulosťou, za dátové služby si v zahraničí stále musíte zaplatiť. Nezostaňte odkázaní na hotelovú wifi. Za 2 eurá si môžete aktivovať internet v mobile na deň s dotáciou 100 alebo 10 MB dát, podľa krajiny, v ktorej sa nachádzate. Je to rýchle, flexibilné, bez zmlúv a zvládnete to sami priamo cez telefón. Ak často cestujete za prácou či zážitkami, pribaľte si k cestovateľskej výbave aj O2 Poistku. Vďaka nej vám bude telefón v prípade náhodného poškodenia, straty alebo odcudzenia preplatený.

4. Podnikajte iba so spoľahlivými partnermi

Ukážte, že sa vám v podnikaní darí, so Zlatým O2 paušálom získate okrem výhod aj nový telefón. Alebo máte väčšiu firmu a hľadáte ideálny pomer ceny a výkonu? Tím O2 vás rád prevedie celým procesom. Od prenosu všetkých firemných čísel, cez návrh optimálneho balíka, až po ďalšie služby pre firmy. Vďaka šikovným biznis riešeniam môžete mať pod kontrolou firemné autá, mobilné dátové spojenie s kanceláriou alebo mať všetky svoje zariadenia permanentne sprístupnené, nech ste kdekoľvek.

5. Pozrite si svoj obľúbený TV program v mobile

Nestihli ste diel svojho obľúbeného seriálu? Alebo ste sa zase nevedeli dohodnúť, čo sa bude doma pozerať? S O2 TV v mobile budete mať vybrané programy k dispozícii až na štyroch zariadeniach, pričom ich môžete sledovať aj z mobilu alebo tabletu. Alebo do práce či školy dochádzate? Spríjemnite si obľúbenými TV programami cestu. Plnohodnotný dvojdňový TV archív vám dá možnosť sledovať aj relácie, ktoré ste zatiaľ nevideli.

Oslovila vás služba O2 TV v mobile? Aktivovať si ju môžete už za 5 € mesačne. Nie je to nič zložité, stačí postupovať podľa tohto návodu.

Každý môže byť extra: tak ako Extra výhody

K službám O2 vám pribalíme aj ďalšie výhody: zľavy vo vybraných obchodoch, pravidelné súťaže o hodnotné ceny či praktickú aplikáciu Moje O2, v ktorej môžete sledovať svoju spotrebu. V Extra výhodách nájdete napríklad 25% zľavu na nákup v predajni Möbelix alebo zvýhodnenie 4-8 centov na liter paliva na benzínkach Shell.

Nemusíte nikam chodiť, všetko zariadite cez internet či telefonicky. Vďaka O2 e-shopu si ľahko objednáte služby alebo produkty z ponuky O2, ktoré vám doručia už na druhý deň. A keby ste sa chceli niečo opýtať, radi vám zavoláme.

Máte záujem o prenos čísla?

Radi vám poradíme a pomôžeme.
Nechajte nám vaše telefónne číslo
a budeme vás kontaktovať.
Radi vám poradíme a pomôžeme.
Nechajte nám vaše telefónne číslo a zavoláme vám
v priebehu najbližšieho pracovného dňa.
Ďakujeme. Zavoláme vám.
Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Chcú vaše deti študovať v zahraničí? Príbeh tejto rodiny vám prezradí, prečo ich v tom podporiť

Štúdium na zahraničnej univerzite je pre deti veľkou príležitosťou, mnohým rodičom sa však v hlavne vynára najmä množstvo obáv: Ako sa vysporiadajú s novým prostredím, inou mentalitou či chorobou? A ako ich odchod ovplyvní náš vzťah? Začítajte sa do príbehu rodiny, ktorú pobyt dcéry v zahraničí ešte viac stmelil.

Možnosť študovať na prestížnych univerzitách v zahraničí odbory, ktoré u nás nie sú otvorené, rozšíriť si obzory i cestovať, je motiváciou pre mnohých mladých, ktorí pred domácimi vysokými školami uprednostnia tie zahraničné.

Inak tomu nebolo ani v prípade Veroniky Olíkovej z Martina, ktorá v júni tohto roka ukončila bakalárske štúdium v odbore International Fashion Branding na univerzite v škótskom Glasgowe a na jeseň začína s postgraduálom v odbore International Fashion Marketing.

„Hoci moja cesta k tomuto odboru bola trochu komplikovaná, svoje rozhodnutie neľutujem – štúdium spojilo môj záujem o módny priemysel, ktorý som mala odmalička a marketing, pre ktorý som sa nadchla v Bratislave,“ približuje Veronika, ktorá v minulosti zvažovala aj štúdium módneho návrhárstva či architektúru.

Štúdium v zahraničí nemusí stát tisíce

Predstavu o štúdiu v zahraničí nosila Veronika v hlave už dlho, vedela však, že náklady sú vysoké a preto túto možnosť spočiatku veľmi nezvažovala.

„Bratranec mi ale potom dal kontakt na jeho kamarátku, ktorá v tom čase študovala v Škótsku a veľmi si pochvaľovala úroveň vzdelania. Taktiež ma povzbudilo, že študentom z Európskej únie školné prepláca škótska organizácia SAAS,“ približuje Veronika, ktorá sa aj na základe týchto skutočností následne odhodlala podať si prihlášku.

Na školu v Škótsku sa hlásila dvakrát. Keďže prvý raz to nevyšlo, študovala rok marketingovú komunikáciu v Bratislave. Druhý pokus už bol úspešný, no tesne pred odletom dostala Veronika pochybnosti o správnosti svojho rozhodnutia.

„Nakoniec som to však riskla a oplatilo sa,“ teší sa Veronika.

Štúdium v zahraničí so sebou prináša aj nutnosť osamostatniť sa a prijať fakt, že so svojou rodinou sa nebudete stretať tak často ako zvyčajne. Táto skutočnosť najmä v začiatkoch robila starosti aj Veronikiným rodičom.

„Na jednej strane sme boli hrdí a nadšení – bola to veľká výzva a úprimne sme sa tešili z toho, že ju dcérka prijala. Na druhej strane nadšenie a radosť sem-tam striedal strach zmiešaný s určitou dávkou smútku. Nie z toho, či zvládne štúdium, pretože vieme, že je naozaj šikovná, skôr nám s blížiacim sa termínom odchodu začalo dochádzať, že ju naozaj nebudeme fyzicky sprevádzať a pomáhať jej s adaptáciou, že bude každý deň naozaj odkázaná výlučne na seba – aj cez víkendy či počas choroby,“ približuje Veronikina mama Jana.

Najťažšie je zvládnuť prvý polrok

Za najťažšie obdobie považuje Veronika prvý polrok, keď si musela zvyknúť na všetko nové – od nových ľudí a nového prostredia cez odlišný spôsob výuky a jazyk až po neustály dážď, na ktorý si nezvykla doteraz.

„Zrazu som bola na odkázaná sama na seba a už som sa nemohla spoliehať na mamu, ktorá mi poviem, ako vybaviť všetky úrady, banku či lekára. Doteraz si pamätám, ako som prvé mesiace dúfala, že na mňa niekto prehovorí po slovensky a autobusom som cestovala so zapnutou navigáciou, lebo som nikdy nevedela, kde vystúpiť,“ spomína Veronika na ťažké začiatky.

Rovnako náročné bolo prijať skutočnosť, že sa nemôže len tak zbaliť, nasadnúť na vlak a byť za 2,5 hod. doma v Martine.

Hoci Veronika žije v Glasgowe už viac ako štyri roky, našla si tu skvelých kamarátov, ktorí sú jej oporou a aj v budúcnosti plánuje zotrvať v zahraničí, momenty, keď zatúži po blízkosti rodiny, prichádzajú aj teraz.

„Stále sú situácie ako choroba či ťažké obdobie, keď sa človeku cnie po domove a objatí blízkeho. Svoje rozhodnutie odísť do zahraničia však neľutujem, je to skvelá škola života, ktorá ma naučila zodpovednosti, schopnosti zachovať si chladnú hlavu, otvorenosti a rešpektu voči odlišným kultúram a zvykom,“ hovorí.

Každodenný kontakt pomáha spracovať dojmy z nového

Všetky dôležité životné momenty, úspechy aj ťažšie chvíle, tak Veronika spolu so svojou rodinou prežíva na diaľku.

„Keď som prišla do Škótska, tak večerné skypovanie bolo skoro na dennom poriadku. Hoci som už z Bratislavy mala skúsenosť, že nebývam s rodičmi pod jednou strechou, hovory domov mi pomáhali spracovať všetky tie pocity a dojmy z nového a nepoznaného a zároveň som nemala pocit, že som vyčlenená z diania v našej rodine,“ opisuje študentka.

Postupom času si obe strany začali zvykať na to, že nie je doma a frekvencia telefonovania sa znížila na približne dvakrát týždenne.

„Keďže som väčšinu času mimo domova, spoločné chvíľky s rodinou sú pre mňa o dosť vzácnejšie.“

V kontakte však rodina ostáva dennodenne v rámci rodinných Whatsapp skupín (v jednej sú len Veronikini rodičia a súrodenci, v druhej aj širšia rodina), v rámci ktorých zdieľajú bežné zážitky, radosti aj problémy.

Rodičia spolu so súrodencami prišli Veroniku počas jej štúdia aj zopárkrát navštíviť. „Bola to skvelá alternatíva, keď som nemohla prísť domov ja a zároveň príležitosť pochváliť sa, ako a kde žijem a študujem,“ približuje Veronika.

Vďaka životu v cudzine si spoločné chvíle vážia viac

Veľká fyzická vzdialenosť podporuje podľa Veronikinej mamy aj častejší virtuálny kontakt, v ktorom ale nie je priestor na zbytočné hádky.

„Keď spolu telefonujeme, je veľa vecí dávno vyriešených, uprataných, resp. strávených a je fajn, keď môžeme svoje zážitky i spôsoby riešenia rôznych situácií rozdiskutovať. Niekedy je pohľad na vec spoza dvoch brehov mláky obohacujúci pre obe strany. A možno vzácnosť toho, že teraz sme v jednom priestore naraz spolu, nás lepšie vedie k vypočutiu toho druhého,“ opisuje vzájomnú komunikáciu Jana.

Veronika a jej najbližší mali vždy veľmi dobrý vzťah, dlhodobý pobyt v zahraničí však rodinu ešte viac stmelil.

„Keďže som väčšinu času mimo domova, spoločné chvíľky s rodinou sú pre mňa o dosť vzácnejšie, a keď som na Slovensku, snažím sa stráviť čo najviac času práve s nimi,“ vysvetľuje. Rovnaký názor zastáva aj jej mamina.

„Myslím si, že si veľmi vážime spoločné rodinné chvíle a nepovažujeme ich za samozrejmosť, preto sú pre nás akoby sviatkom.“

Veronikina mama si zároveň uvedomuje aj trochu iný rozmer vzťahu rodičov a (dospelého) dieťaťa. „Akoby bol viac vyrovnaný, zladený, zrelší. Vieme, že sa môžeme na seba navzájom spoľahnúť, že si vieme byť oporou, dať povzbudenie a takisto aj priestor na vlastné rozhodnutia,“ uzatvára.

Odišlo vaše dieťa študovať do zahraničia alebo si váš blízky našiel prácu za hranicami?

So Strieborným O2 Paušálom získate za 20 € neobmedzené volania aj SMS do všetkých sietí v rámci EÚ a k tomu balík 500 MB dát s bonusom na nový telefón vo výške 96 € alebo 1 GB dát, vďaka ktorým s nimi budete stále v kontakte.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac