Hľadáte spoľahlivý telefón s pekným dizajnom? Sony Xperia XA1 môžete teraz získať so slúchadlami zadarmo

S nezvyčajným dizajnom, nezvyčajne kvalitnými fotografiami a slúchadlami zadarmo si vás získal už teraz.

Ovládanie jednou rukou

Unibody dizajn značky Sony prináša práve veľké okraje na spodku aj vrchu zariadenia. Kombinácia plastu a kovu po okrajoch je vizuálne veľmi solídna a ťažko tu niečo vytknúť. Aj keď je dizajn tohto telefónu v dnešnej dobe skôr výnimkou oproti trendom, zistíte, že to vôbec nie je nevýhoda. Smartfón je dostatočne úzky na to, aby ste ho kedykoľvek mohli ovládať jednou rukou a vôbec nepôsobí ťažkopádne. Všetko sledujete na 5-palcovom displeji s rozlíšením 1 280 x 720.

Bezproblémový výkon

Smartfón ponúka viac ako dostatočný výkon vo svojej triede, čo pre vás znamená plynulý chod aplikácií a bezproblémové využívanie. Vďačí za to 3 GB RAM operačnej pamäte a 8-jadrovému procesoru, pričom pre aplikácie či fotky máte k dispozícii 32 GB vnútornej pamäte. K plynulému chodu prispieva aj Android 7.0 Nougat takmer v čistej forme, len s minimálnou nadstavbou od výrobcu, čo tiež šetrí pamäť.

Širokouhlý predný fotoaparát

Sony je známe svojím pôsobením na poli fotografie a tieto skúsenosti úspešne prenáša aj do sveta smartfónov. Výsledkom je fotoaparát s 23 MPx snímačom Exmor RS a svetelnosťou f/2.0, ktorý vám poskytne jedny z najlepších záberov vo svojej triede. Nezaostáva ani predný fotoaparát a rozlíšením 8 MPx a širokouhlým objektívom, vďaka ktorému sa toho do záberu zmestí viac.

Batéria a konektivita

Výdržou síce XA1 s 2 300 mAh neoslní, ale vďaka správnej optimalizácii softvéru vám zariadenie s prehľadom vydrží celý deň bežného používania. Nabíjanie zabezpečuje konektor USB typu C. Samozrejmosťou je Wi-Fi, Bluetooth, poteší ale aj NFC či možnosť rozšírenia pamäte microSD kartou s objemom do 256 GB.

A čo audio?

Tento telefón má aj čoraz zriedkavejší 3,5 mm jack pre vaše obľúbené slúchadlá, ktoré ale možno vôbec nepoužijete. K XA1 totiž automaticky dostanete výborné bezdrôtové slúchadlá Sony SBH60. S telefónom ich vďaka NFC spárujete v priebehu pár sekúnd a môžete si začať užívať hudbu prenášanú cez Bluetooth. Poslúžia vám nielen na výborný zážitok z hudby, ale jedným tlačidlom uľahčia aj zdvihnutie hovoru.

Ak hľadáte zariadenie, ktoré vám poslúži po všetkých stránkach a k tomu dodá výborné fotografie a kvalitný bezdrôtový zvuk, Sony Xperia XA1 si zaslúži vašu pozornosť.

Chcete telefón Sony Xperia XA1 a k nemu slúchadlá zadarmo? Navštívte niektorú z predajní O2.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Veľký sprievodca vianočnými nákupmi

Výber vianočných darčekov pre blízkych môže dať poriadne zabrať. Zostavili sme preto praktické zoznamy s nápadmi, v ktorých nájdete niečo naozaj pre každého.

Ste zúfalí z hľadania vianočných darčekov? Potom ste na správnom mieste.

Pripravili sme pre vás kompletného sprievodcu vianočným nakupovaním. Nájdete tu tipy na darčeky pre každého člena rodiny: niečo pre akčných mužov, ale aj nežné dámy, vášnivých hráčov aj kreatívne duše. Všetky darčeky tak tento rok môžete vďaka našim tipom vyriešiť niekoľkými kliknutiami online a horúčkovité nakupovanie v nákupných centrách prenechajte iným.

Prajeme príjemné nakupovanie a sviatky plné pokoja a najmä pohody.

Najzaujímavejšie smartfóny týchto Vianoc

Poprosili sme našich O2 Guruov, aby pre vás pod stromček vybrali smartfóny, s ktorými doma určite zabodujete. Či už hľadáte vlajkovú loď, nerozbitného pracanta s nekonečnou výdržou batérie, alebo dokonalý selfie prístroj, v našej ponuke si určite nájdete svojho favorita.

Čítajte viac >

6 darčekov, ktoré vás nebudú stáť takmer nič

Foto: Shutterstock

Ak nechcete, aby darček od vás skončil na jednej kope s ostatnými, ale naopak, zaujal a potešil, neivestujte doňho veľa peňazí, investujte váš čas, tvorivosť a kúsok seba. Stačí málo, aby ste svojím najbližším urobili počas Vianoc radosť.

Čítajte viac >

Vybavte všetko naraz: Darčeky pre celú rodinu

Foto: Wesley Tingey, Unsplash

Najkrajšie darčeky sú tie, ktoré si užijete spolu so svojimi blízkymi a rodinou. Kamera na rodinné výlety, kávovar, čo deťom pripraví aj chutnú čokoládu a ďalšie tipy na rodinné dary, ktoré pri kúpe akéhokoľvek paušálu od O2 môžete mať na začiatok iba za 2 €.

Čítajte viac >

Niečo pre kreatívneho nadšenca

Foto: Joanna Kosinska, Unsplash

Aj vy máte blízkych, ktorým sa ťažko zháňajú vianočné darčeky? Ak radi počúvajú hudbu, milujú fotografovanie alebo chcú natáčať svoje zážitky v extrémnych podmienkach, máme tu zopár tipov, ako ich potešiť.

Čítajte viac >

Máte doma dobrodruha? Podarujte mu niektorý z týchto darčekov

Foto: Iler Stoe, Unsplash

Ak máte vo svojom okolí akčného dobrodruha, tu je niekoľko tipov, ktorými ho môžete potešiť: akčná kamera, športové hodinky, mobil do drsných podmienok, slúchadlá na cestovanie a kamera na nádherné horské výhľady.

Čítajte viac >

6 tipov na darčeky pre vášnivého hráča

Foto: Andrew Neel, Unsplash

Máte doma milovníka hier? Pripravili sme pre vás tipy na darčeky, ktorými mu zaručene urobíte radosť. Od Playstation 4 až po robota z hviezdnej ságy Star Wars.

Čítajte viac >

Najlepšie smart hodinky pre športovcov

Foto: Pexels

Pre vášnivého športovca sú smart hodinky skvelým darčekom. Sú náhradou za osobného trénera, ktorý svojmu nositeľovi poskytne motiváciu a osobný tréningový plán. Vybrali sme pre vás zoznam tých najlepších na trhu.

Čítajte viac >

Tipy na vianočné tapety, hry a appky pre Android

Foto: Picjumbo

Ak sa vám vianočnej nálady stále máli, urobte si Vianoce aj vo svojom smartfóne.

Čítajte viac >

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac