Letná akcia Huawei: K modelom z radu P30 dostanete slúchadlá zdarma

Bezdrôtové slúchadlá FreeLace môžete nabíjať priamo cez váš nový smartfón.

Tohtoročné vlajkové lode čínskej značky Huawei patria k úplnej špičke súčasných smartfónov. Modely P30, P30 Pro a P30 Lite nadchnú fanúšikov príťažlivého dizajnu, krásnych fotiek aj spoľahlivého výkonu. 

Ak si počas leta kúpite ktorýkoľvek z tejto trojice smartfónov, dostanete k nemu ako darček bezdrôtové slúchadlá FreeLace. Na jedno nabitie vydržia až 18 hodín a ak nemáte po ruke nabíjačku, stačí ich zapojiť do mobilu a o 5 minút získate ďalšie 4 hodiny počúvania.

Smartfóny Huawei P30, Huawei P30 ProHuawei P30 Lite si môžete kúpiť k O2 Paušálom alebo k O2 Dátam už od 2 €.

Akcia platí:

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Leto patrí festivalom: Vybrali sme pre vás 4, ktoré si vás získajú

Od rozprávkových príbehov po dni plné humoru. Máme pre vás tipy na festivaly, ktoré vám ponúknu príjemmú zábavu a nové zážitky.

K letu jednoznačne patria aj festivaly, čas oddychu a nových zážitkov. Na Slovensku pravidelne vzniká množstvo nových festivalov, my sme pre vás vybrali päť, ktoré možno nepozná každý, no svojím programom a atmosférou si vás rozhodne získajú. 

Podeľte sa o svoje zážitky zo slovenských festivalov vďaka rýchlej 4G sieti od O2. Viac informácií

Dračie dni na zámku Smolenice

Kedy: 10. až 11. augusta 2019

Ak hľadáte festival, ktorý prinesie originálny zážitok deťom aj dospelým, Dračie dni na zámku Smolenice neďaleko Trnavy sú určite to pravé. Počas festivalu môžete na vlastnej koži zažiť rôzne napínavé príbehy, ktoré vyžadujú aktívnu účasť mladých bojovníkov a víl, a priamo na Smolenický zámok priletí aj drak.

Pripravené sú aj rôzne ďalšie aktivity – streľba z luku, dračie divadielko, prezentácia výrobkov remeselníkov a chýbať nebude ani prehliadka zámku.

Hviezdne noci Bytča

Kedy: 15. až 18. augusta 2019

Multižánrový festival Hviezdne noci Bytča sa odohráva na viacerých miestach v meste súčasne. Jeho cieľom je oživiť priestory mesta hudobnými vystúpeniami ešte neobjavených kapiel a toho najlepšieho zo slovenskej alternatívnej scény, filmovými premietaniami, divadlom a ďalšími sprievodnými aktivitami.

Nebude chýbať detské pódium, diskusné fórum, výstavy či obľúbené komentované prechádzky mestom. Za vznikom festivalu sú nadšenci z miestnej komunity, ktorá chce okrem unikátnej atmosféry predstaviť návštevníkom samotné mesto, jeho zákutia, architektúru či samotných obyvateľov.

Kremnické gagy

Kedy: 23. až 25. augusta 2019

Kremnické gagy predstavujú európsky festival humoru a satiry, ktorý sa v historickej Kremnici koná už od roku 1981. Podujatie monitoruje domácu aj zahraničnú tvorbu a prináša multižánrový umelecký program s dôrazom na humor, satiru a kultivovanú zábavu.

Prostredníctvom Akadémie humoru festival každoročne oceňuje najlepšie výkony daného ročníka cenou Zlatý gunár a zároveň poukazuje aj na aktuálne dianie v spoločnosti – anticena Trafená hus sa udeľuje za niečo, nad čím aj humoristom rozum zastane. Súčasťou Kremnických gagov je aj obľúbená expozícia miestneho Múzea gýča, ako aj tzv. Ulička slávnych nosov, v ktorej sú umiestnené reliéfy osobností so zmyslom pre humor, ktorí už nie sú medzi nami. Milovníci humoru si určite prídu na svoje.

4 živly v Banskej Štiavnici

Kedy: 7. až 11. augusta 2019

Ak máte radi filmy a festivalovú atmosféru, určite nevynechajte festival 4 živly, ktorý sa koná v očarujúcom prostredí Banskej Štiavnice. Zaujímavosťou tohto festivalu je, že sa koná dvakrát do roka, nielen v lete, ale aj počas zimy. Tento rok sa koná už 21. ročník letnej verzie festivalu, ktorý návštevníkom ponúkne kolekciu hraných, dokumentárnych, animovaných a experimentálnych filmov pre deti aj dospelých. Témou festivalu sú Čísla.

Organizátori pre návštevníkov pravidelne pripravujú aj sprievodný program, kde nechýbajú koncertu ani kvíz pre všetkých milovníkov kinematografie.

Aby ste sa o zážitky z festivalov mohli podeliť so svojimi blízkymi, zvoľte si rýchly a spoľahlivý mobilný internet od O2, ktorý je vďaka 4G sieti dostupný už pre 97 % obyvateľov Slovenska. Viac informácií nájdete na www.o2.sk/4g.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac