Mobil týždňa: Doogee Mix Lite

Každý týždeň vám O2 Guru predstavia smartfón, ktorý podľa nich stojí za povšimnutie. Tento raz pre vás vybrali Doogee Mix Lite.

Značka Doogee je na našom trhu úplnou novinkou a svojím telefónom Doogee Mix Lite má v nižšej cenovej kategórii rozhodne čo ponúknuť.

Prečo Doogee Mix Lite?

  • Svojrázna konštrukcia. Doogee Mix Lite zaujme netradičným umiestnením prednej kamery v ľavom dolnom rohu.
  • Kvalitný displej. Aj napriek svojim kompaktným rozmerom ma telefón naozaj veľkorysý a súčasne kvalitný displej, čo je v nižšej cenovej kategórii skôr výnimkou.
  • Slušný výkon. S bežným chodom, základnými aplikáciami či jednoduchšími hrami si poradí bez problémov a na jedno nabitie zvládne viac ako deň používania.
  • Dobrý fotoaparát. Zadný duálny fotoaparát je viac ako slušný a kvalitné fotky dokáže spraviť aj ten predný. Zložitejšie je však jeho ovládanie, keďže zariadenie je potrebné otočiť hore nohami.

Zaujal vás tento telefón a chcete sa o ňom dozvedieť viac? Prečítajte si komplexnú recenziu, ktorú pre vás pripravili naši O2 Guru.

Smartfón Doogee Mix Lite môžete rovnako ako všetky telefóny z ponuky O2 získať k akémukoľvek O2 Paušálu na začiatok už za 2 €.

Kmeť Michal, O2 Guru

„Vzhľadom na svoju cenovku je tento smartfón ideálny v prípade, že máte tesnejší rozpočet.“

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Mám 30 a hypotéku, ale spím pokojne. Chcete vedieť, ako na to?

Užívať si život s hypotékou na krku znie ako mýtus, môže to však byť úplne reálne. Ak máte pred tridsiatkou a strach v očiach z toho, že kvôli úveru prídete o svoje pohodlie, nemusíte zúfať.

Mám takmer 30, doteraz bol život fajn, kino, lyžovačky, občas žúrka a trochu cestovania. Práca v pohode, kariéra nakopnutá, ale zasa sa nepotrhám. Viac ako čítať seriózne rady v novinách ma baví spoznávať partnerov v kaviarni či na párty. V podstate celkom slušný život! Až do momentu, kým do môjho života nevstúpila ona – HYPOTÉKA

Teraz by malo prísť niekoľko riadkov o tom, že riešenie bývania sa v súčasnosti bez dlhodobých pôžičiek nezaobíde, alebo že úvery sú všade naokolo dostupné. VÚB napríklad poskytuje úvery na bývanie bez vstupného poplatku a s perfektným ročným úrokom už od 1, 29% na päť rokov.

Tiež by mohlo prísť zopár rodičovských výstrah – že život s hypotékou je záťaž, čo ak mi vypadne príjem, pretože ochoriem, zmením prácu… Čo ak nebudem mať na mesačnú splátku?

Uf… Mám 30 a otázky typu „čo ak“ si kladiem len výnimočne… Napríklad, čo ak zaplatím výlet do Paríža, budem vedieť ísť ešte do Álp? Všetci však na otázky “čo ak”  očakávajú iné odpovede.

Neviem, ako im povedať, že nevyhnutnosť „zodpovedného budovania finančnej rezervy“ si dobre uvedomujem aj bez rodičovského či bankárskeho mudrovania. Akurát mi nikto nepovie ako to urobiť bez dopadov na môj súčasný spôsob života.

 Sporiaci účet rýchlo a bez poplatkov

Našťastie mám dobrú banku. VÚB našla za mňa spôsob, ako vniesť zodpovednosť do života celkom bezbolestne – SPORIACI ÚČET K HYPOTÉKE. Jeho zriadenie trvalo len pár sekúnd cez internet banking a neplatím zaň žiaden poplatok.

Popri sporiacom účte na moje Nové auto 2020 a vysnívanú Južnú Ameriku 2019 je to ďalší z piatich možných sporiacich účtov k môjmu bežnému účtu v banke.

Tento podúčet so špeciálnym názvom má však viac výhod – napríklad okrem základnej aj bonusovú úrokovú sadzbu. Spolu sa tak vložené peniaze zhodnocujú až o 0,6 % za rok. Bonusový úrok sa pripisuje mesačne vždy nasledujúci mesiac.

 Nasporené peniaze mám neustále k dispozícii

Vkladať stačí už od 10 EUR mesačne, čo zásadnejšie môj spôsob života nemení Je to nepostrehnuteľný odliv peňazí z bežného účtu či peňaženky.. Chce to len trochu disciplíny – včas a riadne platiť splátku hypotéky, mesačne vkladať zvolenú sumu a nevyberať peniaze, ktoré na SPORIACOM ÚČTE K HYPOTÉKE ležia.

A keby sa predsa len tie horšie scenáre naplnili? Peniaze mám jednoducho a rýchlo k dispozícii a môžem ich hneď využiť na krytie akýchkoľvek nečakaných výdavkov. O bonusový úrok prídem len na mesiac a v nasledujúcom období roka mám bonusový úrok späť.

PS: Ďakujem Ti VÚB za SPORIACI ÚČET K HYPOTÉKE. Okrem toho, že sa môžem mame pochváliť svojím už SKUTOČNE ZODPOVEDNÝM SPRÁVANÍM mám aj pokojnejší spánok. NAOZAJ!

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac