Tento mesiac môžete vymeniť starý Samsung za nový s bonusom až 200 €

Kúpte si Samsung Galaxy S20 FE a získajte pri odpredaji starého Samsungu hodnotný bonus.

Obľúbený modelový rad Galaxy S20 sa rozrastá o novinku s označením S20 FE, teda fanúšikovskú edíciu. Výrobca v tomto prípade ponúka dostupný smartfón s výbavou presne podľa prianí fanúšikov.

Zdravší život vďaka smartfónu? Niekedy stačí pár jednoduchých nastavení a jedna či dve appky. Zistite viac

Podľa fanúšikov Samsungu má cenovo dostupný smartfón 6,5-palcovú uhlopriečku s AMOLED Full HD+ displejom. Čítačka odtlačkov prstov je skrytá pod displejom a nesmie chýbať ikonický priestrel zobrazovacej plochy, v ktorom sa nachádza 32-megapixelový selfie fotoaparát. Všetky tieto vlastnosti novinka Samsung Galaxy S20 FE, samozrejme, má.

Okrem nich ponúka aj 6 GB pamäť RAM a 128 GB úložného priestoru, ktorý môžete pomocou microSD karty rozšíriť až na 1 TB. Nechýba USB-C, batéria s kapacitou 4 500 mAh, Bluetooth 5.0, NFC čip alebo certifikácia IP68.

Fotovýbave na zadnej strane zariadenia kraľuje hlavný 12 Mpx snímač podporený 12 Mpx superširokým fotoaparátom so zorným uhlom 123° a zoomom 8 Mpx.

Vymeňte svoj starý Samsung za novinku Samsung Galaxy S20 FE

Nastal čas na výmenu vášho staršieho Samsungu a fanúšikovská edícia obľúbeného modelu S20 sa vám javí ako dobré riešenie? Teraz máte možnosť ušetriť odpredajom vášho starého zariadenia a získať bonus až 200 €.

Akcia Vymeňte starý za nový platí od 2. 10. do 31. 10. 2020 alebo do vyčerpania bonusov. Výkupná cena sa môže meniť podľa stavu opotrebovania starého zariadenia, ktoré chcete odpredať.

Modely so zvýhodnenou výkupnou cenou sú zo série Samsung Galaxy S9 a Samsung Galaxy Note10. Podrobné informácie a aktuálne zvýhodnené ceny nájdete na www.novysamsung.sk.

Postup vykúpenia starého zariadenia na uplatnenie bonusu

  1. Na stránke www.novysamsung.sk zaregistrujte svoje staré zariadenie, ktoré chcete odpredať. Je nutné vypísať informácie o zariadení a jeho stave.
  2. Rovnako na stránke www.novysamsung.sk musíte zaregistrovať nové zariadenie Samsung Galaxy S20 FE. Je nutné zadať tieto informácie o zariadení:
    a. model zariadenia,
    b. IMEI číslo nového zariadenia,
    c. dátum kúpy nového zariadenia,
    d. informácie o predajni, v ktorej ste nové zariadenie kúpili,
    e. nahrať kópiu pokladničného dokladu/faktúry nového zariadenia.
  3. Za staré zariadenie vám bude bonus, teda zostatková cena starého zariadenia plus bonus vo výške až 200 €, vyplatený prevodom na účet, ktorý ste uviedli v registrácii.

Informácie k uplatneniu bonusu

  • Doklad o kúpe smartfónu bude akceptovaný s dátumom maximálne do 31. 10. 2020.
  • Registrácia potrebných údajov na www.novysamsung.sk bude možná od 2. 10. 2020.
  • Podrobné pravidlá a viac informácií nájdete na www.novysamsung.sk.
Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Chýbajú vám slovenské a české filmové klasiky? Zapnite si Ottu

Vybrali sme štyri dôvody, prečo sa oplatí venovať pozornosť slovenskej streamovacej službe.

Na mesiac sme vyskúšali slovenskú streamovaciu službu Otta, ktorej tajným esom sú slovenské a české filmy, perfektné lokalizovanie a jednoduché ovládanie. Extra pozornosť si zaslúži aj Otta akadémia, ktorá vzdeláva nielen najmenších.

Láka vás streamovanie, ale nemáte smart TV? Máme pre vás jednoduché riešenie

Slovenská video streamovacia služba Otta od svojho spustenia v roku 2018 postupne naberá na popularite. Dôkazom je napríklad aj rastúce množstvo obsahu. Zatiaľ čo v roku 2018 bolo v ponuke okolo 600 videí, dnes ich je viac ako 1 500.

Čo je Otta? Streamovacia služba, ktorá umožňuje sledovanie video obsahu na internete naprieč viacerými platformami pomocou aplikácie. Video obsah teda môžete sledovať na počítači, inteligentnom televízore, dokonca aj na klasickom, ak máte set-top-box. Ottu však môžete sledovať aj na smartfónoch a tabletoch, tak s operačným systémom Android, ako aj iOS.

Otta je na prvých 30 dní zdarma, potom vás bude mesačne stáť menej než väčšina globálnych streamovacích služieb. Na jedno mesačné predplatné môžete prihlásiť až 10 zariadení a súčasne môžu videá pomocou jedného účtu sledovať maximálne traja používatelia. Viete si vytvoriť až štyri profily, napríklad pre každého člena rodiny. Ottu môžete bez obmedzení sledovať na vašom zariadení kdekoľvek v Európe.

Cez slovenskú video streamovaciu službu môžete okrem filmov, seriálov, dokumentov a koncertov sledovať aj slovenské a české TV stanice až 24 hodín spätne. Zároveň je k dispozícií sedemdňový archív originálnej tvorby TV staníc.

Ak ste niekedy zápasili s tým, že vás ponuka veľkej streamovacej služby už prestala baviť, istotne oceníte, že Otta ponuku filmov a seriálov pravidelne obmieňa. Filmy, seriály, dokumenty, ale aj koncerty môžete označiť ako obľúbené, vďaka čomu ich neskôr ľahšie nájdete, prípadne si ich môžete priamo odložiť, aby ste si to, čo vás upútalo, pozreli neskôr. V tomto prípade využijete vytváranie profilov pre každého člena rodiny zvlášť.

Istotne vám napadlo porovnanie so zahraničnými video streamovacími službami. Prečo by ste mali uprednostniť službu Otta?

Služba je plne lokalizovaná a obsah dabovaný

V ponuke nájdete veľké množstvo slovenských a českých filmov. Napríklad Vesničko má středisková, Čiara, Babovřesky, Cuky Luky film, Gympl, ságu o básnikoch a mnohé ďalšie. Všetky zahraničné filmy a seriály sú buď dabované, alebo so slovenskými či českými titulkami. Prevádzkovateľ do ponuky vyberá filmové trháky, ale aj filmy z festivalov Zlatá palma či Cannes. Na svoje si prídu aj náročnejší diváci.

Živé vysielanie s prehrávaním obsahu spätne o 24 hodín

On-line môžete sledovať Markízu, TV JOJ, Plus, WAU, Jednotku, Dvojku alebo českú Prima Cool. Ovládanie živého vysielania vrátane sledovania spätne, teda toho, čo sa vysielalo predošlý deň, je veľmi jednoduché a intuitívne. Nechýba funkcia Time Shift, ktorá umožňuje živé vysielanie ovládať ako film či seriál. Program môžete pozastaviť alebo sa v sledovaní vrátiť späť.

Akadémia – vzdelávanie zábavnou formou

Otta ponúka samostatnú vzdelávaciu sekciu akadémia. Obsahuje viac ako 1 000 videí, ktoré sú svižné a venujú sa od biológie cez ekonomiku až po vznik vesmíru. Videá sú spracované tak, že zabavia detského diváka a upútajú aj toho dospelého.

Príjemné prostredie a intuitívne ovládanie

Služba Otta bola od začiatku navrhovaná tak, aby sa jej prostredie veľmi nemenilo naprieč zariadeniami, na ktorých sa dá sledovať. Podarilo sa tak dosiahnuť veľmi jednoduché, intuitívne a jasné ovládanie, ktoré rýchlo zvládnu aj staršie ročníky. Otta je preto dobrým tipom na darček aj pre starých rodičov.


Nezvláda už váš starší mobil streamovanie obsahu? Nové moderné smartfóny môžete mať k akémukoľvek O2 SMART Paušálu na začiatok už od 0 €.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac