Predobjednajte si novinky z rady Xiaomi 12 a inteligentné hodinky dostanete ako darček

Nové smartfóny Xiaomi 12 sú prvotriedne štúdio na tvorbu videí a fotografií, ktoré sa zmestí do vrecka.

Xiaomi predstavilo globálne verzie svojej vlajkovej flotily Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro. Prvotriedna výbava fotoaparátov aj reproduktorov, vysoký výkon a opäť vylepšená umelá inteligencia sa postarajú o dokonalý zážitok aj pre náročných tvorcov vizuálneho obsahu. Predobjednajte si novinky Xiaomi priamo cez formulár v tomto článku a získajte inteligentné hodinky ako darček.

ĎAKUJEME ZA ZÁUJEM, PREDOBJEDNÁVKY SME UKONČILI

Profesionálne štúdio s prvotriednou fotovýbavou

Xiaomi 12 Pro má tri 50 Mpx fotoaparáty; hlavný fotoaparát, druhý – ultraširoký a tretí telefotoaparát s dvojnásobným optickým priblížením. „Päťdesiatkovú trojku“ podporuje snímač od firmy Sony, ktorý dokáže zachytiť množstvo svetla, umožňuje rýchlejšie zaostrovanie, postará sa o presnejšie farby a rozširuje možnosti pokročilého snímania. 

Model bez prívlastku Pro ponúka rovnaký 50 Mpx hlavný fotoaparát. Počet pixelov pri ultraširokom fotoaparáte sa zastavil na čísle 13 Mpx a telefoto dostalo 5 Mpx. 

Vysoký výkon umožňuje točiť videá vo vysokej kvalite

Oba modely zvládnu zaznamenať video v kvalite 8K, z videa tak môžete pri natáčaní robiť veľké výrezy. Predná kamera má zhodne po 13 Mpx v oboch modeloch a zvládne aj Full HD video, čo je na videohovory slušná porcia.

Xiaomi 12

Séria Xiaomi 12 je vybavená najpokročilejším čipom spoločnosti Qualcomm, modelom Snapdragon 8 Gen 1, čo znamená, že video budete točiť v najvyššom možnom rozlíšení bez toho, aby smartfón čo i len na okamih zaváhal. 

Ak hráte hry, aj tie na výkon najnáročnejšie pôjdu perfektne plynulo. O výkon sa stará aj slušný grafický čip, dostatočne veľká vyrovnávacia pamäť RAM a dnes už štandardný dokonale plynulý operačný systém Android 12. 

Perfektne ostré fotky aj za zlých svetelných podmienok

Dobrý výkon telefónu je základom správneho fungovania umelej inteligencie. Xiaomi AI podporuje riešenie ProFocus, ktoré dokáže v okamihu zachytiť, zaostriť a sledovať objekty alebo ľudí. Vaše fotografie a videá tak budú perfektne ostré aj za zlých svetelných podmienok či v skutočne rýchlom pohybe. Nechýba pokročilá funkcia zaostrenia očí a tváre. Zlým svetelným podmienkam sa venuje aj riešenie Ultra Night Video, ktoré sa postará o náladové zábery. 

Xiaomi 12 Pro

Charakteristickou črtou série oboch noviniek je obnovovacia frekvencia displeja 120 Hz, čo v skratke znamená krásne sýty, ostrý a jedinečne plynulý obraz. Nechýba ani certifikát SGS Eye Care Display Certified, ktorý dbá o ochranu zraku. 

Celodenná výdrž batérie, skvelý zvuk zo štvorice reproduktorov

Aby ste si všetky výhody mohli užiť čo najviac, nechýbajú veľkokapacitné batérie. S Xiaomi prestáva byť nabíjanie časovo obmedzujúce, ušetrené minúty oceníte napríklad pri výletoch.

 Oba smartfóny podporujú bezdrôtové aj reverzné nabíjanie. Ak by ste sa rozhodli pre Pro verziu, tak batériu pomocou USB-C kábla nabijete na 100 % za 24 minút, bezdrôtovo to potrvá 42 minút. Model bez prívlastku Pro nabijete pomocou kábla za 39 minút, bezdrôtovo za 53 minút.

Zvuk Sound by Harman Kardon je vlastný celej sérii. Xiaomi 12 Pro je vybavený až štvoricou reproduktorov vylepšených riešením Dolby Atmos. 3,5 mm jack konektor v sérii chýba, zato je k dispozícii infraport či NFC čip, ktorý umožní bezkontaktné platby smartfónom. Smartfóny môžete používať aj dualSIM, ak máte dvojicu nanoSIM kariet. 

200 druhov ciferníkov, 117 fitnes režimov a 24 dní používania na jedno nabitie 

Inteligentné hodinky sú dnes už takmer nevyhnutným spoločníkom smartfónov, preto spolu s novými Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro prichádzajú aj nové Xiaomi Watch S1. Ponúkajú uhladený dizajn so zafírovým sklom a rámom z nehrdzavejúcej ocele, v ktorom je umiestnený 1,43-palcový AMOLED displej. Remienok je buď kožený, alebo z materiálu odolného proti špine. V hodinkách je k dispozícii až 200 druhov ciferníkov.

Vďaka bluetoothu a po spárovaní so smartfónom vás hodinky upozornia na prichádzajúce správy a notifikácie. Môžete cez ne telefonovať, zaplatiť, prípadne ich ovládať pomocou hlasu vďaka asistentovi Amazon Alexa. Bezdrôtové nabíjanie sa postará o 12 až 24 dní používania.  

Hodinky majú 117 fitnes režimov a dokážu automaticky rozpoznať tréningové režimy, ako je bežecký pás či chôdza. Ponúkajú aj nepretržité sledovanie zdravia monitorovaním srdcovej frekvencie, kvality spánku, úrovne stresu alebo saturácie krvi kyslíkom (SpO2). Všetky zaznamenané zdravotné údaje sa dajú synchronizovať s aplikáciami Strava alebo Apple Health.

Ako získať Xiaomi Watch S1 ako darček?

Získať inteligentné hodinky Xiaomi Watch S1 ako darček k smartfónu Xiaomi 12 alebo Xiaomi 12 Pro je úplne jednoduché. Stačí, ak si od 1. 4. 2022 do 10. 4. 2022 cez náš formulár predobjednáte niektorý zo smartfónov série Xiaomi 12 medzi prvými a hodinky sú vaše. 

ĎAKUJEME ZA ZÁUJEM, PREDOBJEDNÁVKY SME UKONČILI


Xiaomi novinky si môžete kúpiť k akémukoľvek O2 SMART paušálu na začiatok už od 0 €.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Les plný života aj tradičné remeslá. Objavte 5 zážitkov, ktorými vás očarí Banskobystrický kraj

Láka vás spoznávať nové zákutia Slovenska? Prekvapí vás, čo všetko sa skrýva v strede našej krajiny.

Konečne prišla jar, predĺžili sa dni a slnko postupne prebúdza prírodu a nás všetkých k životu. Ideálny čas vyraziť na výlet. Najlepšie taký, kde si nájde to svoje každý – od zamilovaného páru cez rodinu s deťmi až po seniorov. Čo zažiť ako prvé? Máme zopár tipov.

Spoznajte Banskobystrický kraj a jeho krásy prostredníctvom ľudí, ktorí sú tu doma. Množstvo zaujímavých tipov a zážitkov aj s možnosťou ich rezervácie nájdete na zahoramizadolami.sk

Staňte sa na deň včelármi, vydajte sa na výlet s biológom, naučte sa roztočiť hrnčiarsky kruh, užite si nevšedné putovanie Kremnicou alebo vyrazte za objavmi Horehronským expresom. Tieto a kopa ďalších zážitkov vás čaká v podpolianskom regióne Za horami, za dolami, kam to máte blízko z každej časti Slovenska. 

Po stopách divej zveri s biológom Jergušom Tesákom 

Novinkou na prelome zimy a jari sa stal výlet s biológom Jergušom Tesákom, s ktorým sa vydáte do Laskomera – obce kúsok od Banskej Bystrice. Cez jeho pútavé rozprávanie objavíte v prírode dôkazy čulého života.

Aj tí, ktorí zvyknú chodiť do lesa často, ľahko prehliadnu niektoré jeho záhady. S Jergušom preto budete stopovať divú zver, dostanete sa lesu „pod kožu“ a dokonca nahliadnete do fotopascí. Dostanete dôkaz, že les je plný života aj v momentoch, keď máte pocit, že ste sami. 

Od krivej ihly až po hrnčiarsky kruh – dajte šancu remeslám

Jar patrí tradičným remeslám, presnejšie obľúbeným kurzom, ktoré sa konajú na rôznych miestach v kraji. Tradičnú brezovú metlu si vyrobíte v obci Baďan, hrnčiarskemu remeslu sa priučíte v Polomke, tkanie kobercov si vyskúšate v Lutile, v Kremnických Baniach privoniate k voňavým medovníčkom a naučíte sa ich zdobiť pod odborným dohľadom skutočnej profesionálky. Krása podpolianskej výšivky vás zase ohúri v Detve, tu sa túto krásu naučíte aj tvoriť, a to typicky pre toto územie – krivou ihlou.

Navštívte skutočného gazdu z lazov Jožka Kučeru

Na výslní medzi zážitkami v Banskobystrickom kraji stojí gazda Jožko Kučera, ktorý hospodári tradičným spôsobom na lazoch Štoliansko a veľmi rád sa s vami o prácu na gazdovstve podelí.

Nečakajte však žiadnu „lopotu“, práca je tam hrou, zábavou, ale najmä nazretím do života na podpolianskych lazoch v minulosti. Jožkovo gazdovstvo a jeho zvieracie osadenstvo je magnetom pre deti, ktoré zväčša vôbec nechcú odísť. 

Čítajte aj: Čo vidieť v Podpoľaní? Máme pre vás 6 tipov od gazdu Jožka Kučeru

Za históriou baní s lektorom baníkov

Remeslá vás nelákajú, v lese ste už boli a gazdovania máte doma dosť? Vyberte sa na výlet náučným chodníkom s lektorom baníkom v Novej Bani. Čaká vás výživná prechádzka popri významných banskotechnických a historických pamiatkach v okolí mesta a kopa pútavých informácií.

Vy si len vyberte, či sa vydáte čiernou alebo zelenou trasou (alebo obidvomi). Ideálna aktivita pre chlapov, ktorých by ste inak na víkendový výlet prehovárali ťažšie.

Vychutnajte si jazdu 100-ročným vlakom

Už štvrtý rok na koľajnice vyrazí Horehronský expres, tretí rok Zbojnícky a Banícky expres a druhý rok Expres 34 tunelov. Či vláčikovú rodinu Banskobystrického kraja aj tento rok rozšíri nový člen, zatiaľ nevieme, ale veríme, že nejaké prekvapenie si v regióne pripravili.

Dajte si poradiť od miestnych

Tipy na ďalšie zaujímavé miesta a zážitky v celom Banskobystrickom kraji nájdete na stránke Za horami, za dolami, ktorá prináša množstvo originálnych ponúk a praktických rád. Vyberte si región a miestni vám prostredníctvom inovatívnej technológie chatbota pripravia ponuku šitú na mieru presne podľa vašich predstáv aj s možnosťou priamo si výlety rezervovať.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac