Hrnce na pumpách nestačia. Vodiči chcú výhodnejšie tankovať

Miesto zbierania bodov to ide aj priamejšie.

Akcie na čerpacích staniciach väčšinou znamenajú zbieranie bodov. Body vymieňate za odmeny, ku ktorým často doplatíte ešte niekoľko eur. Je bežné, že dostanete za tankovanie hračky, batožinu či hrnce. Občas sa stanica dohodne so špeciálnym partnerom a tak máte vzácnu možnosť vybrať si aj rádio či poriadne ostrú sekeru.

Nie je ale tak časté, že by sa stanica rozhodla odmeniť vás tým najpodstatnejším, nižšou cenou paliva. To je pritom niečo, čo ocení každý vodič.

Pre uľahčenie života tým, ktorí volajú cez bublinkového operátora O2, existuje program Extra výhody. V ňom môžu účastníci využiť akcie a zľavy na všetko možné, užitočné aj zábavné.

Medzi jednu z užitočných ponúk sa zaradila aj výhoda na čerpačkách Shell. Ako féroví zákazník O2 môžete vyplnením jedinej kolónky dostať na svoj mobil v esemeske zľavový kód. Ten vám ušetrí na každom litri paliva 4 alebo 8 centov. Podľa toho, či si vyberiete štandard alebo pretekárske.

Pri tankovaní do prázdnej nádrže to znamená, že sa môžete ulakomiť na bagetu, ktorá vám chutí, ale bojíte sa to priznať pred ostatnými. K tomu si dáte vašu obľúbenú malinovku a možno vám výjde aj na dobrú orieškovú čokoládu. Bez viny z toho, že si opäť raz kupujete desiatu na benzínke.

Aby to bolo naozaj ľahké, tu je formulár. Iba jedno okienko. Podrobné podmienky nájdete na stránke Extra výhody Shell.

Nie ste zákazník O2?

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Férová Nadácia O2 podporí tých, ktorí pomáhajú mladým

Firmy, jednotlivci a združenia so zaujímavými projektmi v tejto oblasti si medzi sebou rozdelia grant vo výške 100 000 eur.

Mladí ľudia to nemajú s uplatnením na trhu niekedy ľahké. Niekedy im chýba prax, inokedy príležitosti na to, aby svoje poznatky využili. Preto sa Férová Nadácia O2 rozhodla podporiť tých, ktorí im dajú šancu na rozbeh.

Na konferenci BarCamp v bratislavskej Cvernovke oznámila spustenie grantového programu, do ktorého sa môže prihlásiť každý, koho projekt podporuje zamestnanosť mladých, začínajúcich podnikateľov alebo zvyšuje ich konkurencieschopnosť a uplatniteľnosť na trhu. Nezáleží nám na tom, či ste veľká firma, alebo jednotlivec, neziskovka alebo skupina kamarátov.

Férová nadácia O2 má pre uchádzačov pripravených 100 000 eur, ktoré rozdelí medzí vybrané projekty. „Pri výbere kladieme dôraz na unikátnosť projektu, jeho potenciál osloviť trh, ako aj realizovateľnosť a efektívne nastavenie rozpočtu.“ prezradil René Parák, riaditeľ korporátnej komunikácie O2.

O tom, ktoré projekty získajú grant bude rozhodovať správna rada Férovej Nadácie O2 v zložení Juraj Vaculík, Michal Truban a René Parák.

Hodnotenie projektov prebehne v dvoch kolách. V prvom kole správna rada vyhodnotí žiadosti predložené prostredníctvom online formulára. Na základe výsledných hodnotení postúpia uchádzači do druhého kola, v ktorom budú osobne prezentovať.

Ak chcete svojim nápadom prispieť k tomu, aby mali mladí ľudia viac možností na zaujímavú kariéru, alebo jednoduchší štart do života, prihláste sa do grantového programu Férovej Nadácie O2 cez tento formulár. Na predkladanie žiadostí máte čas do polnoci 18. júla 2016.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac