Ako vyzerá jeden deň blogerky Ivety Kopernickej

Donna Iveh nás previedla svojím ranným rituálom, pracovnými stretnutiami aj náročným tréningom a dobrým jedlom.

Blogerke Ivete Kopernickej sme požičali štýlový smartfón Huawei P30 lite s kvalitným fotoaparátom a nadštandardnou selfie kamerou, aby nám mohla ukázať, čomu všetkému sa stíha venovať počas jedného bežného dňa.

8.00 h Ráno s chuťou pokazenej kávy

Niekto začína ráno kávou, ja si neviem začiatok dňa predstaviť bez čínskeho bylinkového odvaru, ktorý podporuje moju yinovú ženskú energiu. Už farba tohto moku napovedá, že má veľmi intenzívnu chuť. Nikdy by som si nepomyslela, že chuť pokazenej kávy a plesnivých ponožiek naozaj existuje a že ju budem s radosťou piť.

10.00 h Stretnutie „žien z netu“

Stretla som sa s mojou kamarátkou a skvelou ženou Zuzanou Dutkovou, ktorá organizuje výmeny oblečenia a rôzne workshopy o väčšej zodpovednosti v textilnom priemysle. Pripravovali sme spolu článok do 3. vydania časopisu Ženy z netu, ktorý som začala vydávať v lete tohto roku.

Keďže Dutka je veľmi zaujímavá žena aj z estetickej stránky, rozhodli sme sa vyskúšať selfie kameru nového telefónu a „struhnúť” si jednu selfie. Ako to už býva, za prvou vydarenou fotkou je ďalších 30 nepublikovateľných záberov.

Pri kúpe elegantného Huawei P30 lite máte teraz v cene aj Huawei Y5 2019. Chcem vedieť viac o ponuke 1+1

13.30 h Čaro zimnej prírody

Na to, že je december, máme krásne počasie, a tak sme sa išli prejsť po hrádzi v Bratislave. Milujem, keď na fotkách cítiť slnko, ktoré hádže farebné odrazy. Rada si užívam aj zimnú prírodu, ktorá má nezameniteľné čaro aj predtým, ako napadne prvý sneh.

16.00 h Zastávka v kníhkupectve

Po ceste na tréning sme sa zastavili v kníhkupectve a rada by som odporučila jednu veľmi dobrú knihu. Štyri dohody od Dona Miguela Ruiza je typ knihy, ktorú možno nepochopíte na prvýkrát. Keď však dozrie správny čas, otvoríte ju znova a uvedomíte si, že slobodný a šťastný život je hlavne o vás.

17.30 h Tréning thajského boxu

Ak niekto tvrdí, že thajský box je iba o búchaní, sile či bitke, je na omyle. Viete, čo všetko treba použiť na správny úder? Aj kopnúť do obyčajného boxovacieho mechu je veda. Do Spartans Clubu chodím od apríla a každým tréningom si uvedomujem, čo všetko sa ešte musím naučiť a vycibriť.

19.00 h Vianočná vegánska večera

Vedeli ste, že do hodiny od fyzickej aktivity sa máte najesť? Zobrala som túto radu vážne a prijala pozvanie na vianočnú večeru s Yves Rocher vo veľmi zaujímavých priestoroch Galérie Kontajner, kde šéfkuchár Ján Duda pripravil tri verzie vianočnej večere.

Ja som mala vegánske štvorchodové menu a musím povedať, že hríbová polievka s mandľovou smotanou a so slivkami bola famózna.

Na záver by som sa rada podelila s mojou obľúbenou myšlienkou: „Rozumný je ten, kto nesmúti pre to, čo nemá, ale raduje sa z toho, čo má.“ Ďakujem, že ste so mnou zostali celý deň.

Ako sa mi fotilo s Huawei P30 lite?

Príjemne ma prekvapilo, že tento smartfón zvláda sychravé počasie aj večerné fotenie. Večerné fotky vyzerali dobre aj na počítači, čo sa väčšinou pri fotení v zlých svetelných podmienkach nestáva.


Všetky fotky v článku urobila Donna Iveh cez Huawei P30 lite, ktorý môžete mať teraz k akémukoľvek O2 SMART Paušálu na začiatok už od 0 €.

Iveta Kopernická

Iveta Kopernicá bloguje od roku 2012. V predchádzajúcich rokoch sa venovala módnemu stylingu a teraz vydáva časopis Ženy z netu. Miluje všetko vegánske jedlo a dobrú zmrzlinu. Sledovať môžete jej blog Donna Iveh alebo jej Instagram @donnaiveh.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

7 miest, kvôli ktorým sa oplatí trochu vymrznúť

Ani v zime nemusíte sedieť doma. Pre jedinečnú atmosféru, skvostnú prírodu či termálne pramene s horúcou liečivou vodou sa vám oplatí vyjsť von, aj keď vám mráz vyštípe líca.

Vybrali sme pre vás 7 miest, ktorých návšteva nie je časovo ohraničená, no zima im dodáva svoju charakteristickú krásu.

Viete, sa nachádzajú tie najzaujímavejšie technické pamiatky Bratislavy? Zistite viac 

Vstupná brána Vysokých Tatier

Do Popradu sa môžete zatúlať nielen ako milovníci hôr. Ak by sa vám potulovanie mestom zunovalo, jednoducho nasadnite na historickú tatranskú električku smer Štrbské pleso. Prechádzka okolo neho bude príjemnou zmenou aj počas zimných dní.

Mesto dýchajúce históriou

Bardejov je jedno z najkrajších miest na Slovensku. Starobylé mesto obklopené opevnením, ktoré je považované za jedno z najdokonalejších v Európe, je vďaka svojej architektúre zapísané do Zoznamu svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. V minulosti bolo sídlom židovských kúpeľov a liečivá sila ich vôd tu zostala dodnes.

Foto: Shutterstock

Romantika pod Tatrami

Poprechádzajte sa po námestí obkľúčení typickými meštianskymi domami. Ochutnajte špeciality v niektorej z miestnych reštaurácií alebo sa ubytujte v citlivo zrekonštruovaných penziónoch. Spišská Sobota, mestská časť Popradu, vás uchváti svojou neopakovateľnou atmosférou.

Okruh pravou prírodou

V malebnom liptovskom regióne leží obec Kvačany. Pýši sa pokojom slovenského vidieka, charakteristickou architektúrou a v jej bezprostrednej blízkosti aj prekrásnou Kvačianskou dolinou.

Na sánkach či po vlastných, spolu s Mlynmi v Oblazoch, kde máte možnosť zažiť technológiu mletia múky starodávnym spôsobom, a Prosieckou dolinou tvoria jedinečný okruh, ktorý zvládne aj menej zdatný turista.

Foto: Shutterstock

Na zimnú kondíciu

Púchov je malé mestečko ležiace popri rieke Váh. Okrem samotnej prehliadky mesta môžete navštíviť vodný park, wellness a džungľa park pre deti. Okrajom mesta sa ťahá 6 km dlhá cyklotrasa, ktorá vedie až na priehradu Mládeže a do kúpeľov Nimnica. Cyklotrasa je udržiavaná aj v zime, preto, ak napadne bohatá nádielka, nezabudnite na sánky či bežky a okrem kultúrneho vyžitia máte postarané aj o kondičku.

Zimné kúpanie pod holým nebom

Ak vás ani v zime neodradí kúpanie v prírode, neobíďte dedinku Liptovský Ján. V jej strede sa nachádza prírodný termálny kráter, ktorého liečivé vody nechladnú ani s vonkajšími ubú dajúcimi stupňami. Aj pre tých menej otužilých skrýva táto dedinka zopár pokladov. Priamo v nej sa nachádza až 17 kaštieľov.

Foto: Shutterstock

45 európskych krajín na jednom mieste

Na jedinom námestí sa symbolicky stretá celá Európa. Za takouto raritou sa vyberte na juh Slovenska, do jedného z najstarších miest, Komárna. Na Nádvorí Európy sa nachádza komplex stavieb s typickými prvkami architektúry 45 európskych krajín a regiónov.

Nájdete tu aj hudobný pavilón či sochy patrónov Európy. Na mesto zhora môžete nahliadnuť z výšky 33 metrov z vyhliadkovej veže či naopak vstúpiť do jeho útrob cez zrekonštruované katakomby v podzemí.

Krásne miesta sa oplatí objavovať a o zážitky z nich sa podeliť s najbližšími. Vďaka rýchlej 4G sieti od O2 dostupnej pre viac ako 97 % obyvateľov Slovenska tak môžete spraviť rýchlo a prakticky takmer kdekoľvek.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac