Ako ulahodiť fanúšikom kvalitného zvuku a dizajnu? Slúchadlami od dnes už legendárnej značky Bang & Olufsen

Plne bezdrôtové slúchadlá, náhlavné slúchadlá alebo prenosný reproduktor od Bang & Olufsen spája prémiový dánsky dizajn s vychýreným zvukom značky.

Dánska spoločnosť Bang & Olufsen má prívlastok luxusná plným právom. Stačí letmý pohľad na ich produkty a okamžite vás očarí prvotriedny dizajn. Výkon za dizajnom nezaostáva a charakteristický zvuk značky uznávajú aj nároční audiofili. 

Traja králi O2 prinášajú bonus na smart zariadenia a pomáhajú deťom bez rodín. Ako získam bonus?

Názov spoločnosti odkazuje na zakladateľov Petra Banga a Svenda Olufsena, ktorí ako prví na svete ponúkli rádio na striedavý prúd v časoch, keď si ľudia iný spôsob počúvania rádia ako na baterky nevedeli ani predstaviť. Spoločnosť Bang & Olufsen vznikla v roku 1925 a počas svojej histórie sa venovala výrobe telefónov, televízorov a zariadeniam na reprodukciu zvuku.

Telefóny z portfólia Bang & Olufsen sa síce vytratili, no o to prepracovanejšie sú reproduktory, slúchadlá a televízory. Dáni sa nebránia ani luxusným dizajnovým doplnkom k ich elektronike a mnohé výrobky značky sa dnes považujú za ikonické.

My sme pre vás vybrali niekoľko tipov na bezdrôtové slúchadlá s výborným zvukom a praktický prenosný reproduktor, ktorý sa nebojí vody.

Kvalitné slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0

Plne bezdrôtové slúchadlá Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 sú v komunite náročných fanúšikov kvalitného zvuku dobre známe. Ostatne o ich popularite svedčí aj to, že aktuálne je v ponuke už tretia generácia. Slúchadlá sú univerzálne na každodenné používanie v rôznych situáciách.

Pôsobivý elegantný dizajn sa hodí aj k formálnejšiemu oblečeniu, zároveň nebudú rušiť ani váš športový outfit. Silnou zbraňou Beoplay E8 je, samozrejme, charakteristický Bang & Olufsen zvuk, no aj celý rad vlastností, ktoré robia slúchadlá naozaj výnimočnými a univerzálnymi.

V porovnaní s predošlou generáciou sú E8 o 17 % menšie, zároveň na jedno nabitie vydržia 7 hodín počúvania, vďaka puzdru nebudete nabíjací kábel potrebovať 35 hodín počúvania. Na kábel môžete zabudnúť úplne. Nechýba technológia Qi, vďaka ktorej môžete slúchadlá nabíjať položením na podložku.

Vďaka Bluetooth 5.1 bude spojenie so smartfónom alebo s akýkoľvek iným zdrojom zvuku stabilné, spoľahlivé a rýchle. Slúchadlá môžete používať aj po jednom, čo je veľmi praktické, najmä ak ich využívate ako hands-free, teda na telefonovanie. Aby vás bolo dobre počuť, spoločnosť Bang & Olufsen v porovnaní s predošlou generáciou zdvojnásobila počet mikrofónov.

Nechýba ani transparentný mód, vďaka ktorému nebudete musieť slúchadlá vyberať z uší, ak vás niekto osloví. Beoplay E8 3.0 si rozumejú s aplikáciou Bang & Olufsen, ktorá umožňuje slúchadlá personalizovať v mnohých smeroch.

Športová voľba Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Ak sa vám Beoplay E8 pozdávajú, no vaším životným krédom je byť športovec telom, duchom aj elektronikou, model Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport je vaša voľba. Prednastavená krivka na ekvalizéri je poohýbaná tak, aby bol zvuk motivačný a vždy vás nakopol k čo najlepšiemu výkonu.

Tvar slúchadiel je prispôsobený tomu, aby vám štuple nevypadli z uší ani počas behu. Dokonca ani v tom najhoršom počasí, pretože nechýba odolnosť proti vode. Aj samotná konštrukcia je spevnená, aby slúchadlá zvládli, keď ich len tak hodíte do tašky pri ponáhľaní sa z fitka.

E8 Sport ocenia aj vytrvalostní športovci, keďže výdrž batérie je na jedno nabitie 7 hodín počúvania, vďaka puzdru nabijete štuple 3,5-krát, teda dokopy na 30 hodín počúvania.  Za 20 minút sú slúchadlá nabité na 90 minút počúvania, zapracovaná je aj technológia bezkontaktného nabíjania Qi. Kvalitné pripojenie zabezpečí Bluetooth 5.1 a technológia aptX.

Prémiový zvuk s prémiovým vzhľadom − Bang & Olufsen Beoplay H4 2.0

Náhlavné slúchadlá sú plnohodnotným doplnkom k outfitu, hlavne ak sú dizajnovo zvládnuté ako B & O Beoplay H4. Kombinácia pravej kože a hliníka vytvára prémiový vzhľad, ktorý krásne ladí s charakteristickým prémiovým Bang & Olufsen zvukom.

Luxusný zvuk si môžete užívať vďaka Bluetooth bezdrôtovo, no môžete pripojiť aj kábel. Konštrukcia Beoplay H4 je tvarovaná tak, aby prirodzene potláčala okolité ruchy a vy ste sa mohli pohodlne ponoriť do obľúbenej skladby. Zvuk si môžete maximálne prispôsobiť aj vďaka aplikácii Bang & Olufsen.


Kĺby mušlí sú dostatočne otočné aj na to, aby ste počúvali len jedným uchom. Pomocou Beoplay H4 môžete aj telefonovať, vďaka praktickému hlasovému asistentovi od Google môžete ovládať smartfón, vyhľadávať informácie či posielať správy. Na jedno nabitie slúchadlá vydržia 19 hodín hrania.

Bang & Olufsen Beoplay H9 3.0 využijete na dvoch zariadeniach súčasne

Slúchadlá Beoplay H9 tretej generácie sú vrcholom ponuky Bang & Olufsen. Veľmi pohodlný náhlavný pás je vyrobený z prémiových a odolných materiálov. Túto kombináciu a prémiový rukopis dopĺňa luxusný a elegantný dizajn.

Do detailov prepracovaná technológia potlačenia okolitých ruchov je jednou z najpokročilejších v súčasnosti. Dopĺňa ju transparentný mód, ktorý vám pomôže komunikovať s okolím bez toho, aby ste si museli dávať slúchadlá dolu z hlavy.

Šesť zabudovaných mikrofónov pomáha s potlačením okolitých ruchov a transparentným módom, ale aj s telefonovaním. To uľahčuje aj Bluetooth, vďaka ktorému nebudete potrebovať káble. Batéria na jedno nabitie vydrží 25 hodín počúvania hudby.


S ovládaním inteligentného zariadenia alebo aj inteligentnej domácnosti pomôže Google asistent. Ak používate slúchadlá pri práci s počítačom, oceníte technológiu, ktorá umožňuje pripojiť dve zariadenia súčasne. Môžete tak počúvať hudbu z počítača, a keď vám zazvoní telefón, hovor vybavíte bez toho, aby ste museli zložiť slúchadlá z hlavy.

Bang & Olufsen Beosound A1 2.0

Dizajnový puk, ktorý skryjete do kabelky, ruksaku alebo ho vďaka praktickej šnúrke budete nosiť len tak v ruke. Vďaka odolnosti proti vode a prachu dokáže spríjemniť aj grilovačku či kúpanie vo vani plnej peny. Bang & Olufsen Beosound A1 toho zvládne naozaj veľa.

Charakteristický zvuk značky ulahodí aj tým najnáročnejším počas 18 hodín hrania na jedno nabitie. Bluetooth 5.1 a tri zabudované mikrofóny umožňujú cez reproduktor aj telefonovať. Nechýba ani zabudovaný hlasový asistent Alexa.


Prvotriedny zvuk Bang & Olufsen môžete mať k akémukoľvek O2 SMART Paušálu na začiatok už od 0 €.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Týchto 7 dokumentárnych seriálov by ste nevymysleli. Vymyslel ich sám život

Vybrali sme pre vás dokumentárne seriály z produkcie HBO, ktoré sú o to lepšie, o čo viac sa opierajú o skutočné udalosti.

Niekto to má rád realistické. Či už patríte k divákom, ktorým nie je blízka fikcia, alebo len radi machrujete so zaujímavými informáciami z dokumentov, tieto seriály z ponuky HBO GO priklincujú ku gauču naozaj každého.

Sledujte seriály cez O2 a objavte výhody služby HBO GO aj s predplatným a neobmedzenými dátami ako súčasť svojho O2 SMART Paušálu. Chcem vedieť viac

Zmiznem v tme/ I’ll Be Gone in the Dark

Foto: © Home Box Office

O Zodiacovi počuli hádam všetci, no zabijak zo zlatého štátu je nemenej zaujímavý sériový vrah. Od Zodiaca sa však líši svojou brutalitou, ktorá je ešte o kategóriu vyššie.

Dokumentárny seriál Zmiznem v tme sleduje prácu novinárky Michelle McNamarovej, ktorá zasvätila svoj profesionálny život práve vypátraniu zabijaka, ktorý desil Kaliforniu v 70. a 80. rokoch minulého storočia.

McMilióny/McMillions

Foto: © Home Box Office

Tento príbeh je za všetky drobné. Kto by čakal, že veľké finančné machinácie sa dejú len na burzách či spoza monitorov tajomných hackerov, potom ho určite zaskočí tento prípad spojený s obľúbenou sieťou rýchleho občerstvenia.

Seriál McMilióny mapuje jeden z najbizarnejších finančných podvodov, ktorý počas dlhých 12 rokov „zožuval“ niekoľko ľudských osudov.

Agenti chaosu/Agents of chaos

Foto: © Home Box Office

Píše sa rok 2016 a v USA sa konajú 58. nepriame voľby prezidenta. Na jednej strane stojí ostrieľaná Hillary Clinton, na druhej strane Donald Trump.

Bol však na druhej strane skutočne len Donald Trump alebo sme sa stali svedkami prieniku zahraničných síl do Bieleho domu?

Sme tu/We’re Here

Foto: © Home Box Office

We’re Here ocenia všetci tí, ktorí majú radi miešanie žánrov. Seriál sa totiž pohráva s hranicou dokumentu a reality show. Predstavuje čoraz populárnejšie drag shows, ktoré sú samy osebe postavené na búraní hraníc.

Vďaka tomuto seriálu spoznáte tento fenomén, ktorý je niečím viac ako len prezliekaním sa do ženských šiat, bližšie. Pri sledovaní tejto série vás určite čaká vystúpenie z komfortnej zóny.

Inšpirujte sa: 10 filmov a seriálov, po ktorých sa budete báť doma zhasnúť ešte týždeň 

Priekopník/El Pionero

Foto: © Home Box Office

Čo ak aj Európa má svojho Pabla Escobara? Dokumentárny seriál Priekopník mapuje život španielskeho politika, futbalového mecenáša a realitného magnáta Jesúsa Gila.

V niektorých krajinách vám totiž za istých okolností stačí vlastniť reality a futbalové tímy, aby ste si postupne podmanili celú krajinu. Priekopník je ďalším kúskom do série To nevymyslíš, to sa stalo.

Milujem ťa, teraz zomri/I Love You, Now Die

Foto: © Home Box Office

Kde je hranica medzi samovraždou a vraždou? Kde sa končí hra na Rómea a Júliu a kde sa začína skutočná tragédia? Keď si mladý muž Conrad Roy vzal v roku 2014 vo svojom aute život, nič nenasvedčovalo cudziemu zavineniu.

No jeho korešpondencia s tajomnou láskou otvorila podstatnú otázku: Dokážete niekoho presvedčiť na takýto skutok online?

Vraždy detí v Atlante: Zmiznuté deti/Atlanta’s Missing and Murdered: The Lost Children

Foto: © Home Box Office

USA boli ešte v nedávnej minulosti zmietané mnohými, často rasovo motivovanými útokmi, z ktorých sa veľa nedočkalo svojho právoplatného rozsudku.

Sériu takýchto činov mapuje práve tento dokumentárny seriál, ktorý sa sústreďuje na osudy nezvestných afroamerických detí a mladistvých v Atlante v rokoch 1979 až 1981.


Radi by ste si pozreli dobrý dokument alebo napínavý film a pritom zabudli na dátové obmedzenia? Vyberte si nekonečné O2 SMART Paušály, ktoré okrem neobmedzených volaní, SMS a MMS prinášajú aj neobmedzené dáta a predplatné prémiových aplikácií ako HBO GO, TIDAL či O2 TV. Viac o vylepšenej ponuke O2 SMART Paušálov nájdete na www.o2.sk.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac