Mobil týždňa: BlackBerry KEYone Black Edition

Ak patríte medzi milovníkov QWERTY klávesice, no zároveň hľadáte telefón, ktorý splní všetky požiadavky manažéra, stavte na novinku od BlackBerry. Telefón z edície KEYone Black zaujme na prvý pohľad širokouhlým tvarom a zaoblenými hranami, no okrem dizajnu prichádza s najlepšiou kamerou v histórii značky či dôkladnou bezpečnosťou naprieč všetkými aplikáciami.

Dominantným prvkom čelnej strany nie je prekvapivo displej, ale hardvérová klávesnica, ktorá zaberá približne celú spodnú tretinu. Okrem klávesnice, ktorá funguje ako jeden veľký touchpad, prináša novinka od BlackBerry mnoho príjemných prekvapení.

Prečo BlackBerry KEYone Black Edition?

  • Unikátny, neprehliadnuteľný dizajn s fyzickou klávesnicou, ktorá neslúži len na okrasu,
  • 52 programovateľných klávesových skratiek pre urýchlenie a zefektívnenie vašej práce,
  • vďaka úspornému procesoru, 3505 mAh batérii a menšiemu displeju je výdrž dva dni pri
    bežnom užívaní samozrejmosťou,
  • dôraz na bezpečnosť vašich údajov a aplikácií a pravidelné aktualizácie bezpečnosti od Blackberry,
  • dostatok miesta pre všetky vaše dokumenty vďaka 64 GB vnútornej pamäte a k tomu 4 GB RAM pre dokonale plynulý chod zariadenia.

Pozrite si rozbalenie BlackBerry KEYone Black Edition a jeho porovnanie s BlackBerry KEYone.

Zaujal vás tento telefón? S akýmkoľvek O2 paušálom ho na začiatok môžete mať už za 2 €. Kúpiť si ho môžete hneď teraz  v O2 e-shope.

Kmeť Michal, O2 Guru

„Najlepšia a najoriginálnejšia mobilná kancelária medzi smartfónmi.“

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

8 smartfónov s veľkou kapacitou batérie

Pre všetkých, čo očakávajú od mobilného telefónu viac ako pár hodín efektívneho používania.

Hľadáte smartfón, ktorý netreba neustále dobíjať? K O2 paušálu môžete mať ktorýkoľvek z týchto 8 modelov s veľkou kapacitou batérie na začiatok už za 2 €.

Huawei Mate 10 Pro

Novinka od Huawei, ktorá ľahko zatieni ostatné vlajkové lode. Na jedno nabitie pohodlne vydrží aj pri veľkej záťaži bez problémov dva dni. To všetko vďaka 4000 mAh batérií. Nemusíte sa báť ani dlhého nabíjania. Vďaka Super Charge nabíjačke, ktorú nájdete v balení, trvá nabitie z 0% na 100% necelú hodinu a pol.

LG V30

Vynikajúci fotomobil s displejom na takmer celej prednej strane. V tenkom tele zariadenia sa skrýva 3300 mAh batéria, ktorá vydrží na jedno nabitie 1,5 dňa. Aj pri maximálnom zaťažení telefónu počas dňa ho nebudete musieť cez deň dobíjať. Dostatočná kapacita výdrž batérie sa o postarajú. Bonusom je tiež podpora moderného, bezdrôtového nabíjania.

Samsung Galaxy Note 8

Samsung nám ukázal, že výdrž batérie nie je len o jej veľkosti. Pri Note 8 stavil na 3300 mAh batériu, no veľmi úsporný procesor a vyladenú nadstavbu systému. Vďaka tejto kombinácií vydrží telefón pri plnej záťaži celý deň. Pri bežnom používaní ho budete nabíjať až na druhý deň poobede. Okrem toho zaujme aj výnimočným príslušenstvom v podobe pera S pen.

Motorola Moto E4 Plus

Ak hľadáte smartfón s dlhou výdržou na jedno nabitie a rozumnou cenou, už nemusíte hľadať ďalej. Moto E4 je skutočným maratóncom vo výdrži na jedno nabitie. Jeho gigantická 5000 mAh batéria vydrží neuveriteľných 44-47 hodín pri bežnom použití. Navyše sa jedná o Dual SIM zariadenie iba za 170€.

iPhone X

Novinka od Apple sa nenechá zahanbiť ani výdržou batérie. Výrobca použil batériu z iPhone 8 Plus s kapacitou 2716 mAh. V kombinácií s vyladeným iOS a novým procesorom tak používateľovi poskytne výdrž jeden a pol dňa. Toto všetko v dizajnovo zaujímavom tele s displejom na celej prednej strane zariadenia.

Blackberry Motion

Manažérsky smartfón musí svojmu majiteľovi vydržať aj počas náročných dní, kedy nie je čas na nabíjanie. Blackberry Motion sa týmto mottom riadi do bodky. Výrobca v tomto zariadení použil 4000 mAh akumulátor, ktorý podporil vynikajúcou softvérovou optimalizáciou spotreby batérie. Vďaka tomu vydrží dva dni bez pripojenia k nabíjačke.

Moto Z2 Play + Moto Mod Turbopower

Moto Z2 Play je po dizajnovej stránke veľmi vydarené zariadenie. Výrobca v ňom použil 3000 mAh batériu. Aj keď to nie je najväčšia kapacita, na akú sme zvyknutí, Z2 Play má eso v rukáve v podobe Moto Mods. Práve ony robia tento model zaujímavým. Najdôležitejším je v tomto prípade Moto Mod Turbopower. Turbo Power pridá vášmu smartfónu ďalších 3490 mAh kapacity. Na 50% ho nabijete za neuveriteľných 20 minút.

Sony XZ Premium

Sony prináša v konzervatívnom obale Dual SIM smartfón s 3230 mAh batériou. Na prvý pohľad sa môže zdať jehokapacita menšia, avšak výdržou vás prekvapí a pohodlne zvládne aj náročnejší deň. Dôležitá je prítomnosť už legendárneho Stamina módu, ktorý maximálne optimalizuje využitie batérie.

Prečítajte si aj:

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac