Zabudnite na spotrebu gigabajtov. O2 prináša paušály s neobmedzenými dátami

O2 prináša na trh nové paušály, ktoré môžu uľahčiť a zefektívniť aj vaše podnikanie.

Podnikáte, no doteraz vás pri komunikácii s klientmi či zamestnancami obmedzovali nedostatočné dátové balíky? Spoločnosť O2 prichádza s novými neobmedzenými úrovňami v rámci svojich O2 SMART Paušálov. Okrem neobmedzených volaní, SMS a MMS sa teraz môžete tešiť aj na neobmedzené dáta. 

Čoraz viac podnikateľských aktivít sa aj v dôsledku aktuálnej situácie odohráva v online prostredí. Mnohí podnikatelia začali vo väčšej miere ponúkať svoje služby online, otvorili e-shopy a presunuli komunikáciu so svojimi zákazníkmi na internet. Spotreba dát sa tak prirodzene zvýšila. Mať paušál, pri ktorom nemusíte kontrolovať, koľko dát vám ešte zostáva a neustále ich navyšovať, tak určite príde vhod.

O2 preto pridáva k už existujúcim O2 SMART Paušálom tri nové úrovne – Titánový, Platinový a Diamantový O2 SMART Paušál, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. Všetky prinášajú aj predplatné prémiových appiek, vďaka ktorým budete stále v obraze alebo si spríjemníte voľný čas, aj možnosť uplatniť si bonus na zariadenie.

Navzájom sa odlišujú rýchlosťou sťahovania dát, množstvom appiek, na ktoré si môžete uplatniť predplatné a výškou bonusu na zariadenie.

Akú rýchlosť internetu si zvoliť?

Nemáte jasno v rýchlostiach, ktoré jednotlivé paušály ponúkajú? Pri rýchlosti 10 Mbit/s, ktorú ponúka Titánový O2 SMART Paušál, si môžete bez problémov prezerať webové stránky, využívať e-mail, prehrávať hudbu, sledovať videá či sťahovať súbory.

Ak však patríte k ľuďom, ktorí na svojom mobile často sťahujú väčšie súbory a dávajú internetovém pripojeniu naozaj zabrať, odporúčame Platinový O2 SMART Paušál s rýchlosťou sťahovania 20 Mbit/s.

V prípade, že si chcete dopriať to najlepšie, zvoľte Diamantový O2 SMART Paušál, ktorý prináša možnosť sťahovať súbory maximálnou 4G rýchlosťou, čo je až 73 Mbit/s a 25 Mbit/s pre odosielanie dát.

Užite si obľúbené prémiové appky. Chcem vedieť viac

O2 sa svojím zákazníkom snaží dopriať viac, a tak si aj v rámci nových neobmedzených úrovní paušálov môžete vybrať predplatné obľúbených prémiových appiek.

Na výber máte spravodajské aplikácie SME.sk a Denník N aj s ich ekonomickým spravodajstvom, aby ste boli neustále v obraze, v ponuke však nájdete aj appky, pri ktorých si môžete oddýchnuť a načerpať energiu po náročnom dni.

Vybrať si môžete streamovaciu službu HBO GO, ktorá ponúka viac ako 8 000 hodín filmov a seriálov vrátane obsahu pre deti, hudobnú appku TIDAL, ktorá prináša vyše 60 miliónov pesničiek aj množstvo prémiového obsahu alebo aplikáciu O2 TV, ktorá je náhradou televízie a umožňuje sledovať program viac ako 30 televíznych staníc a využívať aj 7-dňový archív.

Veľkým plusom je, že appky si môžete vychutnať nielen vo svojom mobile, ale aj na iných zariadeniach – na notebooku, tablete či smart TV.

V prípade Titánového O2 SMART Paušálu si môžete vybrať jednu prémiovú aplikáciu, pri Platinovom a Diamantovou hneď dve. Ak sa rozhodnete neuplatniť si bonus na zariadenie, môžete si ku každému paušálu pridať ešte ďalšiu appku.


Zaujala vás nová ponuka O2 SMART Paušálov s neobmedzenými dátami? Svoj nový paušál si môžete objednať aj z pohodlia domova na www.o2.sk/smartpausal. 

Ak ešte nie ste zákazníkom O2 a radi by ste sa ním stali, O2 sa pri prenesení čísla postará o zmluvnú pokutu až do výšky 150 €. Viac informácií nájdete na www.o2.sk/vykupenie.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

8 skladieb od mladých slovenských interpretov, ktoré sa oplatí vypočuť

Výber najzaujímavejších súčasných slovenských hudobníkov nám pomohol zostaviť Krištof Budke z portálu o hudbe a vizuálnom umení Swine Daily.

Na Slovensku vzniká množstvo kvalitnej hudby, preto nie je jednoduché mať prehľad o všetkých nových tvárach. Šéfredaktor kultúrneho magazínu Swine Daily Krištof Budke má však o súčasnej scéne skvelý prehľad a pomohol nám vybrať skladby od interpretov, ktorých sa oplatí spoznať. Playlist nám pomohol zostaviť Krištof, sprievodný texty k jednotlivým skladbám pridala redakcia Sódy.

Počúvajte hudbu cez O2 a pridajte si appku TIDAL aj so všetkými skladbami z tohto výberu do svojho SMART Paušálu. Chcem vedieť viac

Katarína Máliková – Čierna šelma

Po úspešnom a oceňovanom debutovom albume Pustvopol vydala speváčka Katarína Máliková minulý rok svoj druhý album Postalgia. Slovo postalgia je speváčkin vlastný novotvar a nesie v sebe jemnú, no zároveň silnú spomienku na niečo, čo sa nestalo.

Na novom albume sa speváčka posunula od žánru world music a motívov ľudovej hudby k experimentom s elektronikou a so syntetizátormi, o čom sa môžete presvedčiť aj pri skladbe Čierna šelma. Určite sa oplatí vypočuť si aj skladbu Vodník.

Dokkeytino – Hanbavam

Dokkeytino sa do povedomia rapovej scény dostal najskôr ako producent. Dnes je však už plnohodnotným rapovým umelcom, ktorý rapuje (nielen) do svojich beatov.

Väčšina ľudí ho pravdepodobne pozná vďaka featuringu s Kontrafaktom na tracku JLo, my sme však vybrali skladbu Hanbavam z jeho najnovšieho EPčka Tinovelly.

Karlo – Nonstop ft. Taomi a Luisa

Bývalý člen košickej HaHa Crew dnes patrí pod české vydavateľstvo Milion+, kde vydal v marci 2020 svoj tretí sólový album 999.

Vybrať jednu z 27 skladieb, ktoré sa na albume nachádzajú, nie je jednoduché, keďže však chceme zviditeľniť slovenskú scénu, odporúčame track Nonstop, v ktorom sa predstavila raperka Luisa a chytľavým refrénom prispel aj spevák a raper Taomi.

Speváčku Emmu Drobnú prestala baviť depresívna hudba. Čo nájdete v jej playliste?

Tante Elze – Dinosaurie stopy

Niekdajší novinár a súčasný riaditeľ karloveskej knižnice Tomáš Prištiak je známa postava slovenskej nemainstreamovej hudby. Okrem rôznych sólových projektov aktuálne pôsobí s noise-technovým duom Tittingur v spoločnej kapele Weltschmerzen.

Klubovej elektronickej hudbe by sme radi venovali samostatný článok, preto sme do tohto výberu zaradili jemnejšiu skladbu Dinosaurie stopy od skupiny Tante Elze, v ktorej Tomáš pôsobí ako gitarista.

Gladia Moony – Black Sugar

Sound designer Adam Dekan si na (nielen) undergroundovej scéne vybudoval výbornú povesť. Má na konte viaceré sólové vystúpenia a pôsobil tiež v projektoch ako Nourish My Fame, Triple Sun, Sine Ray či Núku.

Synthpopová kapela Gladia Moony nadväzuje na projekt Núku a Adam sa v nej vrátil do polohy, ktorá mu svedčí najviac – veselé a hudobne vyjašené produkcie s príjemným ženským vokálom.

Unstrung Harp – Cosmic Noise

Na osvieženie sme do výberu zaradili aj jednu „klasickú“ gitarovku, konkrétne skladbu Cosmic Noise od formácie Unstrung Harp.

Táto slovensko-česká lo-fi kapela vydala svoj debutový album Sketches of Future Sweaters ešte v roku 2018, no minulý rok vyšla vďaka Swine Agency jeho reedícia. Album odkazuje na alternatívnu hudbu 60. rokov a obsahuje skladby o vynálezcovi smrtiacich lúčov, basketbalistke, ktorá sa chce stať superzloduchom a iných čudných a znepokojujúcich veciach.

Fvlcrvm – Meaning

Pišta Kráľovič začínal ako frontman kapely The Uniques, neskôr NVMERI a dnes vydáva vlastnú produkciu pod pseudonymom Fvlcrvm.

Určite patrí k známejším umelcom z tejto osmičky a určite sa objaví aj v pokračovaní zameranom na elektronickú hudbu. Keďže však nedávno vydal EPčko Words Loose Meaning, zaslúži si miesto aj v tomto výbere. Z albumu určite nevynechajte skladbu Meaning.

Blame Your Genes – Planets

Lukáš Zdurienčík je frontman gitarovej kapely (Elections in the Deaftown), ktorý sa v dobrom svetle ukázal aj ako producent svojho sólo projektu Blame Your Genes.

Po úspešnom EPčku Liquid White tento rok vydal ďalšie s názvom Planets pod nemeckým minimal techno labelom Traum Schallplatten, na ktorom opäť šikovne spája žánre ako house, electro pop či breakbeat.

Bonus

Do článku sa nám pochopiteľne nevošli všetci hudobníci, preto sme pre vás v spolupráci s Krištofom Budkem zo Swine Daily pripravili playlist, vďaka ktorému spoznáte ďalších interpretov:


Streamovacia hudobná aplikácia TIDAL s viac ako 60 miliónmi hitov a s množstvom prémiového obsahu môže byť aj súčasťou vášho O2 SMART Paušálu. Viac informácií o tom, ako si vyskladať svoj paušál, nájdete na www.o2.sk.

Swine Daily

Je kultúrny webmagazín, ktorý sa už 5 rokov venuje vyhľadávaniu talentov v oblasti hudby a vizuálneho umenia. Portál sa nedávno rozšíril aj o multižánrovú umeleckú agentúru Swine Agency, ktorá sa stará viacerým slovenským umelcom o manažment, PR a booking.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac