5 dôvodov, prečo je Xiaomi Mi Note 10 perfektný biznisový spoločník

Vlajková loď od Xiaomi je podnikateľský smartfón, ktorý prekoná vaše očakávania.

Ak chcete svoj biznis rozvíjať a neustále ho posúvať ďalej, potrebujete pri tom adekvátneho partnera. Smartfón, ktorý je na túto výzvu pripravený. Predstavujeme Xiaomi Mi Note 10, zariadenie, na ktoré sa môžete po všetkých stránkach spoľahnúť.

1. Vyžijete naplno svoj kreatívny potenciál

Žijeme v dobe sociálnych sietí, okamžitých reakcií a tvorby obsahu. Bez ohľadu na typ biznisu si väčšina podnikateľov  uvedomuje, že ich musí byť vidieť. Prezentácia nového produktu či poslednej tvorby na Instagrame, zákulisné videá pre fanúšikov alebo vizuálne priblíženie dôležitých zmien, to všetko si vyžaduje kvalitný fotoaparát.

Profesionálne štúdio, ktoré vám takéto fotky prinesie, môžete mať s Xiaomi Mi Note 10 priamo vo vrecku vďaka 108 Mpx kamere. Zvyšok je už len na vašej kreativite.

2. Môžete zabudnúť na tablet, už vám ho netreba

Vysokokvalitný displej s rozmerom 6,47”, teda vo veľkosti menšieho tabletu, sa najčastejšie spája so zábavou, napríklad s pozeraním videí na Youtube alebo HBO GO. No rovnako vám ušetrí čas aj pri práci. Už sa nemusíte trápiť lúštením excelovskej tabuľky, dokumentu či prezentácie na malom displeji, resp. zapínaním notebooku.

Využite technológie na maximum! Vyberte si zariadenia a aplikácie, ktoré vám podnikanie výrazne uľahčia. Chcem vedieť viac

Všetky informácie máte pohodlne na dlani, a to doslova. Zábavu, akú tento zaoblený displej počas dlhých presunov ponúka, si určite dokážete predstaviť. Či už patríte k náruživým hráčom, alebo uprednostňujete dobrý film.

3. Multitaskujete s pomocou split screenu

Veľký displej má ešte jednu dôležitú výhodu – Xiaomi Mi Note 10 jednoducho premeníte na mobilnú kanceláriu vďaka funkcii split screen. Tá vám umožní otvoriť naraz dve aplikácie vedľa seba a pracovať v nich simultánne. Potrebujete do emailu dostať dáta z tabuľky, prípadne zároveň sledovať prezentáciu nového produktu a písať si k nej poznámky? S týmto modelom nie je nič jednoduchšie.

4. Celú kanceláriu budete mať v telefóne

Rýchlosť a spoľahlivosť dnes očakávate od všetkých služieb nielen vy, ale aj vaši zákazníci a rovnaké kritériá by mal spĺňať aj váš smartfón. Základom je špičkový hardvér. Pri Xiaomi Mi Note 10 to znamená 8-jadrový procesor  operačnú pamäť 6 GB. Bez zaváhania zvládne náročnejšie aplikácie aj súbežnú prácu vo viacerých appkách cez split screen.

Ak vás tieto možnosti zaujali natoľko, že si chcete do smartfónu presťahovať celú svoju kanceláriu s dokumentami, fotkami, plánmi či databázami, môžete sa do toho smelo pustiť. Xiaomi Mi Note 10 má 128 GB internej pamäte a podrží vás aj v tomto ohľade.

5. Už nebudete musieť nabíjať každý večer

Bez ohľadu na funkcie a vychytávky, ktoré budete využívať, vybitý smartfón je vám platný približne ako zatvorený podnik či nefunkčný počítač. Jeho nabíjanie by malo trvať čo najkratšie a nabitý by vám mal vydržať čo najdlhšie. Smartfón vám má pomáhať efektívne využívať čas, nie komplikovať život.

Presne v tomto duchu je Xiaomi Mi Note 10 koncipovaný. Batéria aj pri náročnom používaní vydrží až dva dni, a ak sa ocitnete v situácii, že vám dochádza, za 30 minút ste na 58 % batérie vďaka rýchlonabíjaniu. Xiaomi Mi Note 10 je po všetkých stránkach pripravený pomôcť vám viesť biznis v modernom, svižnom duchu. Je už len na vás, aby ste to využili.


Xiaomi Mi Note 10 môžete mať k akémukoľvek O2 SMART Paušálu na začiatok už od 0 €. 

Značka Xiaomi je na trhu od roku 2010 a zameriava sa primárne na segment IoT, teda smartfóny a iné smartzariadenia. Filozofia je prinášať adekvátnu cenu za dobrý výkon, s  dôrazom na inovatívne produkty. Xiaomi patrí medzi top 5 výrobcov smartfónov a popredné miesta obsadzuje aj v počte predaných spotrebiteľských smart zariadení. Viac o produktoch Xiaomi nájdete tu.

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nebojte sa pýtať si peniaze za poctivú prácu, radia majitelia úspešného penziónu

Snívate o tom, že si otvoríte vlastný penzión? Nechajte si poradiť od podnikateľov s 30-ročnými skúsenosťami.

Nenápadný rodinný Penzión u Hanky v Telgárte je výnimočný mnohými vecami. Jednou z nich je, že sa sem hostia vracajú už desiatky rokov. Hanka, Ľubomír a Dorota Hríbikovci, ktorí penzión prevádzkujú, sa s nami podelili o 6 dôležitých podnikateľských rád, vďaka ktorým aj po toľkých rokoch robia svoju prácu s láskou a poctivo.

Staňte sa dušou svojho podniku

Podnikanie v hotelierstve je práca na plný úväzok. „Ak chcete, aby váš podnik dobre fungoval, musíte v ňom byť prítomní od rána do večera,“ tvrdí Hanka Hríbiková. Takto podľa nej dokážete na všetko dohliadať a rozdeľovať personálu prácu tak, aby všetko prebiehalo čo najefektívnejšie. Iba keď budete svojmu podniku venovať celý svoj čas, stanete sa jeho dušou. A práve to hostia cítia a dokážu oceniť.

Nečakajte zázraky

Majte reálne očakávania – očakávajte tvrdú prácu a relatívne malý profit. „Peniaze, ktoré zarobíte, treba neustále investovať, aby vaša reštaurácia alebo penzión mohli napredovať,“ vysvetľuje Ľubomír Hríbik, ktorý má v penzióne pod palcom nielen financie.

Využite technológie na maximum! Vyberte si zariadenia a aplikácie, ktoré vám podnikanie výrazne uľahčia. Chcem vedieť viac

Pravidelná údržba, bežné poruchy a každodenná réžia dokážu rozpočet poriadne vyžmýkať. Nehovoriac o väčších investíciách do stavebných úprav alebo nákupu potrebných zariadení. Predstava, že ako majiteľ sa do roka budete vyvážať v luxusnom SUV, patrí do rozprávok.

Stavte na (vlastné) skúsenosti

Mnohí ľudia si povedia, že keď vedia variť a upratovať, majú na vedenie penziónu dostatočnú kvalifikáciu. Chyba. Ak ste v hotelierskom biznise nikdy nepracovali, získajte najskôr prax. Začnite stážou na Slovensku alebo v zahraničí, ideálne vo viacerých podnikoch. Nielenže zistíte, čo táto práca skutočne obnáša, ale získate inšpiráciu či príklad, ako to nerobiť.

Nahromadené skúsenosti následne zúročíte aj pri zariaďovaní vlastného priestoru.

„Ak nemáte skúsenosti a trochu sedliackeho rozumu, peniaze vám nepomôžu: môže sa vám stať, že nakúpite drahé moderné technológie a potom sa s nimi budete celý čas trápiť, lebo zariadite svoj podnik neergonomicky, neprakticky a nekomfortne,“ hovorí Ľubomír Hríbik.

Toto platí hlavne pre kuchyňu. Pri jej koncipovaní by mal určite byť prítomný človek, ktorý už varil, ideálne priamo ten, kto bude kuchárom. V opačnom prípade možno postavíte peknú miestnosť, no absolútne nefunkčnú, čo, žiaľ, zistíte až počas prevádzky.

Využite všetky možnosti, ktoré vám podnikanie zjednodušia

Ak aj vy patríte k podnikateľom, ktorí sú vďační za každú dostupnú pomoc, urobte si zo smartfónu skutočného pracovného pomocníka. Aby ste ho však dokázali naplno využiť, potrebujete veľké množstvo dát na aplikácie, ktoré to umožnia. O2 má pre vás riešenie, vďaka ktorému sa už nebudete musieť obmedzovať. Zlatý O2 SMART paušál vám ponúka okrem neobmedzených volaní, SMS a MMS aj množstvo dát a predplatné aplikácií, ktoré si môžete variabilne vybrať tak, aby maximálne uľahčili váš biznis.

Odložte svoje ego nabok a dajte šancu mladým

Na svete existuje sedem miliárd druhov zákazníkov. Je náročné obslúžiť každého tak, aby odchádzal spokojný. Práca s ľuďmi dáva zabrať. Aby sa vám v nej darilo, musíte odložiť svoje ego bokom a možno dať aj šancu mladším.

V prípade Penziónu u Hanky to bol príchod dcéry Doroty do rodinného podniku pred dvoma rokmi. „Príchod mladej krvi do podnikania hodnotím ako veľmi pozitívnu vec. Bez ohľadu na to, či je to mladý človek s obrovskými skúsenosťami alebo bez nich, vždy prinesie nové myslenie,“ vysvetľuje pán Hríbik.

Najväčším rizikom je pohodlnosť a rutina, ktorá po rokoch podnikania prirodzene príde. „Do Dorotkinho príchodu mi nikto nikdy neprotirečil. S manželom myslíme veľmi podobne a zrazu mi dcéra začala hovoriť, čo musíme alebo už nemôžeme robiť. Spočiatku som sa bránila, no v konečnom dôsledku sa to ukázalo ako veľmi prínosné,“ doplnila manžela Hanka Hríbiková.

Úspech spočíva v normálnej každodennej práci, hovoria majitelia obľúbeného penziónu. Chcem vedieť viac

Nebojte sa adekvátne ohodnotiť vlastné služby

Radu pridáva aj dcéra Dorota Hríbiková, ktorá sa pridala k podnikaniu svojich rodičov a teraz vedie penzión s nimi: „Pravidelne si nájdite čas zastaviť sa a zvýšiť (alebo aj znížiť) svoje ceny. Oceňte svoju poctivú prácu. Ak poskytujete skutočnú kvalitu a hostia ju vedia oceniť, pokojne si zvýšte maržu. Poskytne vám to viac priestoru na manévrovanie v podnikaní.“ Vie dobre o čom hovorí, pracovala pre reštaurácie ocenené Michelinskou hviezdou.

Nikdy nedávajte zákazníkom to, čo by ste si nedali doma

Úspechom kuchyne Penziónu u Hanky je, že hosťom nikdy neservírujú niečo, čo by sami nezjedli. Využívajú tak sezónne domáce suroviny, vo februári majú zabíjačkové menu, v lete zas hubové. Už od začiatku prevádzkovania penziónu varia vlastný džem, pečú svoj vlastný chlieb. A aj napriek tomu, že pri takomto prístupe majú suroviny v obmedzenom množstve, za svojím si stoja.

„Služba sa nedá naskladniť a tej mrkvy v záhrade nemáme nekonečne veľa. Treba ju dopestovať, chlieb treba 24 hodín dopredu urobiť a aj výrobu džemu treba vypočítať tak, aby sme navarili v lete dostatočné množstvo,“ vysvetľuje Dorota Hríbiková. Na nápady zákazníkov, aby predsa, ak niečo chýba, skočili do obchodného reťazca, len odpovie: „Ale to už nebude to, čo chceme robiť. My nechceme variť z mrkvy z reťazca, chceme variť z mrkvy z našej záhrady.“

Páčil sa vám článok?
Slabé
12345
Loading...
Super

Nezaťažia ani rozpočet, ani vaše ruky. Vybrali sme 4 ľahučké smartfóny, ktoré prekvapujú dizajnom aj vybavením

Čítaj viac

Čo všetko bolo v našej komunikačnej výbave vďaka technológiám a internetu? Pripravili sme nostalgickú jazykovú exkurziu

Čítaj viac

Zlepšite sa v cudzom jazyku cestou do práce. Vybrali sme 8 aplikácií, ktoré vás rozhovoria aj posilnia slovnú zásobu

Čítaj viac